-45%

Ασύρματα ακουστικά Bluetooth i9S

Τα ασύρματα ακουστικά i9S φαίνονται σχεδόν πανομοιότυπα με τα AirPods από άποψη σχεδίασης και ποιότητας και, όπως και αυτά, διαθέτουν ένα μικρό κουτί που εκτός από αποθηκευτικό χώρο, χρησιμεύει και για τη φόρτιση των ακουστικών.

Εξαντλημένο

Κωδικός προϊόντος: EarBud Κατηγορίες: , ,

ΕΡΓΟΝΟΜΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Ξεχάστε τα άβολα ακουστικά που πέφτουν από τα αυτιά σας. Τα ασύρματα ακουστικά Bluetooth i9S παρέχουν το υψηλότερο επίπεδο άνεσης κατά τη χρήση. Εστιάστε στην απόλαυση της συνομιλίας ή στην ακρόαση του αγαπημένου σας μουσικού άλμπουμ, η τελευταία τεχνολογία συνδεσιμότητας Bluetooth 5.0 θα σας εξασφαλίσει την καλύτερη ασύρματη εμπειρία.

ΕΝΑ ΚΟΥΜΠΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ

Όλες οι λειτουργίες είναι διαθέσιμες μέσω ενός κουμπιού. Θέλετε να λάβετε μια κλήση ή να παραλείψετε ένα τραγούδι; Απλώς χρησιμοποιήστε το κουμπί πολλαπλών λειτουργιών σε ένα από τα ακουστικά. Η σύνδεση με ένα τηλέφωνο (iPhone ή Android) είναι πολύ εύκολη. Απλώς συνδέστε τα ακουστικά μέσω Bluetooth για πρώτη φορά και αυτό είναι όλο, τα ακουστικά αποσυνδέονται αυτόματα όταν τα τοποθετείτε ξανά στο κουτί και συνδέονται αυτόματα όταν τα βγάλετε από το κουτί

ΕΙΔΙΚΟ ΚΟΥΤΙ ΦΟΡΤΙΣΗΣ

Φορτίστε την μπαταρία του ακουστικού στη βάση φόρτισης, ακόμα και όταν δεν είναι συνδεδεμένο σε πρίζα. Το σετ μικροφώνου-ακουστικού αναμονής μπορεί να διαρκέσει έως και 80 ώρες. Με αυτά μπορείτε να πραγματοποιείτε τηλεφωνικές κλήσεις ή να ακούτε μουσική για 2 έως 3 ώρες, ο χρόνος φόρτισης του ακουστικού στη βάση είναι 40-50 λεπτά.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Εύρος συχνοτήτων: 20-20000Hz
Bluetooth 5.0
Απόσταση μετάδοσης: do 10M
Χρόνος μουσικής / ομιλίας: do 3h
Χρόνος φόρτισης: 40-50min

Ο αγοραστής δικαιούται έκπτωση στην πρώτη αγορά. Με την αγορά αυτή, εκτός από το προϊόν, αντικείμενο αγοράς είναι και μια δωροεπιταγή, η τιμή αγοράς της οποίας ισούται με το ποσό της έκπτωσης που λαμβάνει ο αγοραστής στο προϊόν.