-39%

Χειροκίνητο αερογράφο για τη διακόσμηση κέικ

Πασπαλίστε χρώμα και γκλίτερ και φτιάξτε όμορφα κέικ και γλυκά. Εύκολα και γρήγορα.

Εξοικονομήστε: 12,00 (38%)

Σε απόθεμα (επιπλέον μπορεί να ζητηθεί κατόπιν παραγγελίας)

18,99

Ποσότητα:
Δημοφιλής
1x 18,992x 16,903x 14,90
Κωδικός προϊόντος: AirBrush Κατηγορίες: , , ,

 

ΥΠΕΡΟΧΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΕΠΙΔΟΡΠΙΟΥ

Βολικό εργαλείο διακόσμησης κέικ που σας επιτρέπει να απλώνετε γρήγορα και εύκολα χρώμα και γκλίτερ σε κέικ, μπισκότα, σοκολάτες και άλλα επιδόρπια. Ομοιόμορφα διασκορπισμένο χρώμα, τέλεια διακόσμηση τούρτας.

ΕΥΚΟΛΟ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ

Με τη βοήθεια αυτού του εργαλείου μπορείτε να διακοσμήσετε γρήγορα και εύκολα τα κέικ ή τα επιδόρπια σας. Το διαφανές δοχείο σας επιτρέπει να δείτε πόσο υγρό/χρώμα σας έχει απομείνει. Ιδανικό για αρχάριους και επαγγελματίες ζαχαροπλάστες.

 

ΨΕΚΑΣΤΗΡΑΣ ΑΝΤΛΙΑΣ ΚΑΙ 4 ΔΟΧΕΙΑ ΧΡΩΜΑΤΟΣ

Στη συσκευασία παραλαμβάνετε έναν ψεκαστήρα αντλίας και 4 δοχεία χρώματος. Κατά τη χρήση, μπορείτε να αλλάξετε τις δεξαμενές και να χρησιμοποιήσετε διαφορετικά χρώματα.
Σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα ομοιογενές χρώμα. Κατασκευασμένο από ποιοτικό υλικό, ασφαλές για επαφή με τρόφιμα.

ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΕ ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΡΤΕΣ

Η παρασκευή κέικ και άλλων γλυκών θα είναι εύκολη και διασκεδαστική από εδώ και στο εξής. Τα επιδόρπια και τα κέικ σας θα μοιάζουν με αυτά ενός επαγγελματία ζαχαροπλάστη.

 

Ο αγοραστής δικαιούται έκπτωση στην πρώτη αγορά. Με την αγορά αυτή, εκτός από το προϊόν, αντικείμενο αγοράς είναι και μια δωροεπιταγή, η τιμή αγοράς της οποίας ισούται με το ποσό της έκπτωσης που λαμβάνει ο αγοραστής στο προϊόν.