-25%

Ζώνη υποστήριξης εγκυμοσύνης PREMIUMBELLY

Για έγκυες γυναίκες που θέλουν απόλυτη άνεση για τον εαυτό τους και το μωρό τους. Η premium ζώνη μειώνει αποτελεσματικά τον πόνο της εγκυμοσύνης στους γοφούς και τη λεκάνη.

29,99

Ποσότητα:
Δημοφιλής
1x 29,992x 25,903x 22,90
Κωδικός προϊόντος: NosecPas Κατηγορίες: ,

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Οι γυναίκες που έχουν περάσει εγκυμοσύνη γνωρίζουν ότι η υποστήριξη της κοιλιάς είναι σημαντική.

Η εγκυμοσύνη είναι μια υπέροχη εμπειρία, αλλά καθώς το μωρό αναπτύσσεται, η κοιλιά μεγαλώνει και προκαλεί πόνο στη μητέρα.

PREMIUM ΑΝΕΣΗ

Ευτυχώς, υπάρχει κάτι που θα σας βοηθήσει. Αυτή η μοναδική ελαστική ζώνη υψηλής ποιότητας υποστηρίζει αποτελεσματικά την κοιλιά της εγκυμοσύνης.

Ταυτόχρονα προσφέρει την άνεση που σίγουρα αξίζει σε μια μέλλουσα μητέρα. Η ζώνη ανακουφίζει από την πίεση στους γοφούς και τη λεκάνη, καθώς μεγάλο μέρος του βάρους του παιδιού μεταφέρεται από την ίδια τη ζώνη.

ΕΥΕΛΙΞΙΑ

Ένα πρόσθετο πλεονέκτημα αυτής της ζώνης είναι η ευελιξία της, καθώς ορισμένες έγκυες γυναίκες έχουν κάπως μεγαλύτερη κοιλιά και άλλες λίγο μικρότερη. Μπορείτε να προσαρμόσετε το μέγεθος της ταινίας όπως θέλετε με τον ιμάντα, για να εξασφαλίσετε την άνεση που σας ταιριάζει.

ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΤΑΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ

Πολλές έγκυες γυναίκες επιδεινώνουν σημαντικά τη στάση του σώματός τους. Αυτή η ζώνη, από την άλλη, κάνει τη στάση πολύ πιο φυσική και όρθια. Ταυτόχρονα, παρέχει υποστήριξη σε αδύναμους κοιλιακούς μυς, οι οποίοι είναι ιδιαίτερα ευάλωτοι κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Αυτό ανακουφίζει περαιτέρω την πίεση στην πλάτη σας και βελτιώνει την ευεξία σας.

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ:

Η ζώνη υποστήριξης είναι διαθέσιμη σε μπεζ.

 

Ο αγοραστής δικαιούται έκπτωση στην πρώτη αγορά. Με την αγορά αυτή, εκτός από το προϊόν, αντικείμενο αγοράς είναι και μια δωροεπιταγή, η τιμή αγοράς της οποίας ισούται με το ποσό της έκπτωσης που λαμβάνει ο αγοραστής στο προϊόν.