-73%

Ρυθμιζόμενη βάση υπολογιστή – LAPFOL® δωροεπιταγή

  • Διορθώνει τη στάση του σώματος
  • Ανακουφίζει αποτελεσματικά τους πόνους της κακής στάσης του σώματος
  • Βελτιώστε την κόπωση των ματιών
  • Κατάλληλο για όλα σχεδόν τα μοντέλα φορητών υπολογιστών, tablet, Kindles
  • Αποφύγετε την υπερθέρμανση του φορητού υπολογιστή
  • Πολύ ελαφρύ, εύκολο στην αποθήκευση και μεταφορά

Εξαντλημένο

Κωδικός προϊόντος: LepStoj Κατηγορία:

ΦΟΡΗΤΟ ΣΧΕΔΙΟ

Συμπαγής, ελαφριά και αναδιπλούμενη. Αυτή η αναδιπλούμενη βάση φορητού υπολογιστή τοποθετείται γρήγορα και μεταφέρεται εύκολα όπου κι αν πάτε.
Εργονομικός σχεδιασμός για να καλύψει τις καθημερινές σας ανάγκες μάθησης και εργασίας, βελτιώνοντας την ορατότητα και σας βοηθά να προσαρμόσετε τη στάση σας.

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Αυτή η βάση φορητού υπολογιστή είναι κατάλληλη για σχεδόν όλα τα μοντέλα και mεγέθη φορητού υπολογιστή 10” έως 17,3” ίντσες, όπως MacBook Air / Pro, ThinkPad, Surface, Chromebook, iPad Pro, HP, Lenovo, Sony, Dell κ.λπ.

ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑΣ

Η ρυθμιζόμενη βάση φορητού υπολογιστή σας επιτρέπει να σηκώσετε το notebook από 5,5 cm σε 16 cm σε ύψος για τέλειο επίπεδο ορατότητας.
Ρυθμίζοντας το ύψος όπως επιθυμείτε, θα βοηθήσει στη σωστή στάση του σώματος και θα μειώσει τον πόνο στην πλάτη, τη δυσκαμψία του αυχένα, τον πόνο στον καρπό και την καταπόνηση των ματιών.

ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ

Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας κράμα αλουμινίου, Η γωνία κλίσης προς τα εμπρός και ο ανοιχτός σχεδιασμός παρέχουν περισσότερο αερισμό και περισσότερη ροή αέρα για την ψύξη του υπολογιστή κατά τη λειτουργία, εκτός από την απλή αποσύνδεσή του από το τραπέζι.

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Υλικό: Κράμα αλουμινίου;
Χρώμα: Μεταλλικό ασημί;
ταιριάζει σε όλες τις συσκευές από 10” έως 17,3” ίντσες

 

Ο αγοραστής δικαιούται έκπτωση στην πρώτη αγορά. Με την αγορά αυτή, εκτός από το προϊόν, αντικείμενο αγοράς είναι και μια δωροεπιταγή, η τιμή αγοράς της οποίας ισούται με το ποσό της έκπτωσης που λαμβάνει ο αγοραστής στο προϊόν.