-31%

Αδιάβροχα χειμωνιάτικα γάντια δωροεπιταγή

Δεν θα βραχούν και θα μπορείτε ακόμα να χρησιμοποιήσετε τις οθόνες των κινητών φορώντας τα. Είναι κατάλληλα για σκι, εργασίες, ποδηλασία, τρέξιμο, περπάτημα, αναρρίχηση κ.λπ.

17,99

Ποσότητα:
Δημοφιλής
1x 17,992x 15,903x 13,90
Κωδικός προϊόντος: RokVoda Κατηγορίες: , ,

 

Η ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΟΘΟΝΗΣ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Ο αντίχειρας σε κάθε γάντι είναι ευαίσθητος στην αφή. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να χειρίζεστε το smartphone σας χωρίς να χρειάζεται να βγάζετε τα γάντια σας. Είναι εξαιρετικά για κρύες μέρες του χειμώνα.

.

ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ ΥΦΑΣΜΑ

Το υλικό των γαντιών είναι κατασκευασμένο από βελούδινο ύφασμα, το οποίο επιτρέπει τη χρήση των γαντιών υπό βροχή ή χιόνι. Αυτό θα κρατήσει τα χέρια σας στεγνά καθώς το ύφασμα είναι αδιάβροχο!

Είναι πολύ ανθεκτικό και επενδεδυμένο, ενώ διατηρεί επαρκή θερμότητα.

ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ

Τα γάντια είναι εργονομικά σχεδιασμένα και με σιλικόνη στην παλάμη, γεγονός που αυξάνει την αντίσταση στην τριβή και τη φθορά. Αυτό σας επιτρέπει να αρπάζετε εύκολα διάφορα αντικείμενα (εργαλεία, στύλους σκι κ.λπ.) Θα σας κάνουν επίσης πιο ασφαλείς και σταθερούς κατά την ποδηλασία ή την προπόνηση.

ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ

Τα θερμικά γάντια είναι κατάλληλα για σκι, ποδηλασία, οδήγηση, τρέξιμο, κάμπινγκ,
πεζοπορία, αναρρίχηση, εργαλεία και άλλες υπαίθριες δραστηριότητες. Τίποτα δεν τα εμποδίζει να σας προστατεύουν σε διάφορες δραστηριότητες.

Επειδή είναι πολλών χρήσεων, είναι κατάλληλα για όλους και ως ένα υπέροχο δώρο για εσάς, την οικογένεια ή τους φίλους σας.

ΑΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τα γάντια διατίθενται σε μαύρο χρώμα. Είναι unisex, κατάλληλα τόσο για γυναίκες όσο και για άνδρες.

Μπορείτε να επιλέξετε από μια ποικιλία μεγεθών.

Υλικό: 100 % κοκκώδες φλις

Ο αγοραστής δικαιούται έκπτωση στην πρώτη αγορά. Με την αγορά αυτή, εκτός από το προϊόν, αντικείμενο αγοράς είναι και μια δωροεπιταγή, η τιμή αγοράς της οποίας ισούται με το ποσό της έκπτωσης που λαμβάνει ο αγοραστής στο προϊόν.