-29%

Γλυπτό κήπου – Γέρος χαμογελαστός δωροεπιταγή

Μοναδικό και διασκεδαστικό γλυπτό γέρου με χαμόγελο για τον κήπο. Είναι ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες, καθαρίζεται εύκολα και διατίθεται σε διαφορετικά μεγέθη. Επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει και απολαύστε το χαμόγελο στον κήπο σας.

23,99

Ποσότητα:
Δημοφιλής
1x 23,992x 20,903x 17,90
Κωδικός προϊόντος: DrevSmes Κατηγορίες: ,

ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ

Το γλυπτό του χαμογελαστού γέρου είναι ένα διασκεδαστικό και μοναδικό κομμάτι για τον κήπο, που τραβάει την προσοχή με το χαμόγελό του και δημιουργεί μια φιλόξενη ατμόσφαιρα. Δείξτε την αίσθηση του χιούμορ σας και κάντε τον κήπο σας ένα φιλόξενο μέρος.

ΑΝΘΕΚΤΙΚΟ ΓΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ

Το γλυπτό του χαμογελαστού γέρου είναι ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες και καθαρίζεται εύκολα, καθιστώντας το ιδανικό για χρήση σε εξωτερικούς χώρους. Ανθεκτικό και βολικό, απολαύστε τη χαμογελαστή παρουσία του για χρόνια.

ΕΥΚΟΛΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

Η συντήρηση και ο καθαρισμός του γλυπτού του χαμογελαστού γέρου είναι απλή, καθιστώντας το μια πρακτική επιλογή για τη διακόσμηση του κήπου σας.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Υλικό: Πλαστικό
Κατάλληλο για:
διακόσμηση σε φλοιό
Τεμάχιο συσκευασίας: 1
Μοντέλα: μοντέλο Α, μοντέλο Β

Ο αγοραστής δικαιούται έκπτωση στην πρώτη αγορά. Με την αγορά αυτή, εκτός από το προϊόν, αντικείμενο αγοράς είναι και μια δωροεπιταγή, η τιμή αγοράς της οποίας ισούται με το ποσό της έκπτωσης που λαμβάνει ο αγοραστής στο προϊόν.