-50%

Αυτόματο σύστημα ποτίσματος (12 τεμάχια) δωροεπιταγή

Εξοικονομήστε: 14,91 (49%)

Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

14,99

Ποσότητα:
Δημοφιλής
1x 14,992x 12,903x 11,90
Κωδικός προϊόντος: AvtoZaliv Κατηγορία:

 

ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΟΤΙΣΜΑ ΦΥΤΩΝ

Από εδώ και πέρα, δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε εάν τα φυτά σας ποτίζονται αρκετά. Αυτό το σύστημα ποτίσματος, τα ποτίζει αυτόματα στάζοντας. Πολύ πρακτικό στη χρήση, τα φυτά σας θα είναι πάντα καλά ποτισμένα και υγιή.


2 ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΣΤΑΛΑΞΗΣ

Γρήγορο ή αργό στάξιμο. Ρυθμίστε την ταχύτητα στάλαξης για κάθε φυτό ξεχωριστά, μπορείτε να ρυθμίσετε το στάξιμο από 0-60 δευτερόλεπτα / 1 σταγόνα. Το στάξιμο μπορεί να διαρκέσει 1-15 ημέρες, ανάλογα με το μέγεθος του μπουκαλιού που βάζετε στο ποτιστήρι. Μπορείτε να ρυθμίσετε την ποσότητα νερού για κάθε φυτό ξεχωριστά.

ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΦΥΤΩΝ

Κατάλληλο για μεγάλα και μικρά φυτά, φυτά λαχανικών, φυτά σε γλάστρες, θάμνους, λουλούδια … Το σύστημα άρδευσης είναι συμβατό με διάφορα μπουκάλια, μικρότερα ή μεγαλύτερα (για παράδειγμα, ένα μπουκάλι νερό, σόδα, κοκα κόλα …). Σημειώστε το μέγεθος των φυτών, ένα μπουκάλι 2 λίτρων είναι κατάλληλο μόνο για μεγαλύτερα φυτά, διαφορετικά τα μικρότερα φυτά υπερ-ποτίζονται.

 

ΕΥΚΟΛΗ ΧΡΗΣΗ

Το σύστημα ποτίσματος είναι πολύ εύκολο στη χρήση. Γεμίστε το μπουκάλι με νερό και τοποθετήστε το στο ακροφύσιο άρδευσης, προσδιορίστε την ποσότητα που θέλετε να στάζει και στερεώστε το σύστημα στο έδαφος. Κάντε μερικές τρύπες στο μπουκάλι παραπάνω, για καλύτερη δόση του νερού

ΑΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Υλικό: Πλαστικό ABS
Χρώμα: Πράσινο και Μπλε
Διαστάσεις: 13,5cm x 3cm
Παίρνετε 12 τεμάχια στη συσκευασία

Ο αγοραστής δικαιούται έκπτωση στην πρώτη αγορά. Με την αγορά αυτή, εκτός από το προϊόν, αντικείμενο αγοράς είναι και μια δωροεπιταγή, η τιμή αγοράς της οποίας ισούται με το ποσό της έκπτωσης που λαμβάνει ο αγοραστής στο προϊόν.