-32%

Καθαριστικό δαπέδου 2 σε 1 δωροεπιταγή

Ένα αξεσουάρ με μοντέρνο σχεδιασμό, με το οποίο μπορείτε να φτάσετε εύκολα σε όλες τις κρυφές γωνιές του σπιτιού σας. Η σύγχρονη τεχνολογία θα σας επιτρέψει να βουρτσίζετε και να ξύνετε ή να καθαρίζετε επιφάνειες γρήγορα και εύκολα.

Εξαντλημένο

Κωδικός προϊόντος: ClScr Κατηγορία:

👉 ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΣΠΙΤΙ

Η χρήση αυτού του καθαριστικού γενικής χρήσης είναι ευέλικτη, επομένως δεν χρειάζεται πλέον να χρησιμοποιείτε ξεχωριστή βούρτσα και μετά υγρό πανί. Χάρη στις ειδικά σχεδιασμένες τρίχες, οι οποίες έχουν το σχήμα V παρακάτω, μπορείτε πλέον να φτάσετε εύκολα στις αρθρώσεις του μπάνιου και να αφαιρέσετε όλη τη μούχλα και τη βρωμιά από αυτές. Με την πρόσθετη λαστιχένια ξύστρα στο πλάι, θα αφαιρέσετε όλο το υπερβολικό νερό από την επιφάνεια.

👉 ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ

Η σκληρή βούρτσα με τρίχες είναι αρκετά μαλακή ώστε να μην καταστρέφει το δάπεδο στο εσωτερικό και αρκετά ισχυρή για να καθαρίζει τέλεια τα πλακάκια ή τα κεραμικά εξωτερικού χώρου. Χάρη στη μακριά ρυθμιζόμενη λαβή του, μπορείτε να φτάσετε εύκολα ακόμα και σε πολύ προσβάσιμα μέρη. Επίσης, θα πλύνετε εύκολα ψηλά παράθυρα και θα φτάσετε πολύ κάτω από τα ράφια στη γωνία.

👉 ΕΡΓΟΝΟΜΙΚΗ ΛΑΒΗ

Η ηλεκτρική σκούπα είναι εξοπλισμένη με μια μακριά λαβή για εργασία, την οποία μπορείτε εύκολα να κρεμάσετε και να ρυθμίσετε σε ύψος έως και 112 cm. Το καλύτερο από όλα είναι ότι μπορεί να κινηθεί 120° οριζόντια, κάτι που σας δίνει μια πιο φιλική στάση και επίσης ευκολότερη πρόσβαση σε μέρη. Το στήριγμα συνδέεται με τη βούρτσα με ένα σπειροειδές σύρμα, ώστε να μπορείτε εύκολα να το ξεβιδώσετε και να συνεχίσετε να εργάζεστε χωρίς στήριξη. Αυτό συνιστάται ιδιαίτερα για τον καθαρισμό νεροχυτών, σχισμών κουζίνας ή χώρων μεταξύ πλακιδίων και άλλων.

👉ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑ

Το προϊόν προσφέρει την αντοχή και την ποιότητά του για κάθε μέρα χρήσης. Οι πυκνές τρίχες της βούρτσας είναι κατασκευασμένες από σκληρό υλικό που συγκρατεί το πλαστικό μέρος από πάνω. Μια λαστιχένια ξύστρα και μια μακριά ελαφριά μεταλλική ράβδος τον βοηθούν στο πλάι.

Το προϊόν μπορεί εύκολα να χρησιμοποιηθεί για υγρό ή στεγνό καθάρισμα πλακιδίων, σκληρού ξύλου, γυάλινων επιφανειών, τσιμεντένιων δαπέδων, όπως γκαράζ, βεράντας, ντους, μπανιέρας και παρόμοια.

Ο αγοραστής δικαιούται έκπτωση στην πρώτη αγορά. Με την αγορά αυτή, εκτός από το προϊόν, αντικείμενο αγοράς είναι και μια δωροεπιταγή, η τιμή αγοράς της οποίας ισούται με το ποσό της έκπτωσης που λαμβάνει ο αγοραστής στο προϊόν.