-30%

Τραγουδώντας με ελάφι, πιγκουίνο ή μπισκότο, DSINGY®

Μαζί τους η εορταστική ατμόσφαιρα θα είναι ακόμα πιο χαλαρή και χαρούμενη. Ένα παιχνίδι που πάντα θα κάνει τα παιδιά και τους ηλικιωμένους να χαμογελούν και να ξυπνούν αξέχαστες μνήμες.

 

22,99

Ποσότητα:
Δημοφιλής
1x 22,992x 19,903x 17,90
Κωδικός προϊόντος: BozToy Κατηγορίες: ,

👉 ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:

✅ 3 χαρακτήρες της επιλογής σας (ελάφι, πιγκουίνος ή μπισκότο)
✅ Ένα παιχνίδι που βγάζει ήχους και διασκεδάζει
✅Όμορφα σχεδιασμένες εικόνες
✅ Υπέροχο δώρο ή διακόσμηση

👉 ΓΙΑ ΧΑΛΑΡΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ

Είναι το τέλειο παιχνίδι για να φωτίσει μια παρέα ή να ευχαριστήσει τα παιδιά. Ένας τραγουδιστής τάρανδος, ένας πιγκουίνος ή ένα μπισκότο με χριστουγεννιάτικο καπέλο εξασφαλίζουν πολλές χαρούμενες στιγμές. Οι ήχοι, η χαριτωμένη εικόνα, τα λαμπερά εφέ και η κίνησή τους θα γοητεύσουν γρήγορα τους πάντες.

👉 ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Ακόμη και όταν το παιχνίδι είναι αθόρυβο, θα τραβήξει την προσοχή – αυτή τη φορά λόγω της χαριτωμένης εμφάνισής του. Μπορείτε εύκολα να το χρησιμοποιήσετε ως μια υπέροχη διακόσμηση που θα χαλαρώσει την ατμόσφαιρα στο δωμάτιο. Τοποθετήστε το σε ένα ράφι, χριστουγεννιάτικο δέντρο ή τραπέζι – θα κάνει ιδιαίτερη εντύπωση παντού!

👉 ΕΝΑ ΔΩΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΥΣ

Μπορείτε να φανταστείτε την αντίδραση ενός παιδιού (όπως και κάποιου μεγαλύτερου) που θα του κάνει ένα χαμόγελο; Κάντε ένα ανεκτίμητο δώρο που θα σας προσφέρει αξέχαστες στιγμές καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, όχι μόνο τις γιορτές.

👉 ΑΠΛΗ ΦΟΡΤΙΣΗ ΜΕΣΩ ΚΑΛΩΔΙΟΥ USB

Όταν έχει εξαντλήσει την ενέργειά του, απλώς συνδέστε το παιχνίδι στο καλώδιο USB και επαναφορτίστε το. Έτσι δεν θα χρειαστεί ποτέ να αγοράσετε μπαταρίες. Έχει μεγάλη διάρκεια ζωής, καθώς είναι κατασκευασμένο από πλαστικό ABS και καλυμμένο με βελούδινο υλικό. Με ύψος 35 εκατοστά και ρεαλιστική εμφάνιση, σίγουρα θα τραβήξει γρήγορα τα βλέμματα.

Θα λάβετε 1 κομμάτι από το επιλεγμένο παιχνίδι στη συσκευασία.

Ο αγοραστής δικαιούται έκπτωση στην πρώτη αγορά. Με την αγορά αυτή, εκτός από το προϊόν, αντικείμενο αγοράς είναι και μια δωροεπιταγή, η τιμή αγοράς της οποίας ισούται με το ποσό της έκπτωσης που λαμβάνει ο αγοραστής στο προϊόν.