-36%

Ξύστρα αλυσοπρίονου δωροεπιταγή

Το ακόνισμα της αλυσίδας του αλυσοπρίονου σας προκαλεί ταλαιπωρία και διαρκεί πολύ; Σας έχουμε μια εξαιρετική λύση! Η ξύστρα αλυσοπρίονου, που κάνει τη δουλειά για εσάς. Η ξύστρα είναι εύκολη στη χρήση και το καλύτερο χαρακτηριστικό είναι ότι δεν χρειάζεται καν να αφαιρέσετε την αλυσίδα για να την ακονίσετε.

Εξαντλημένο

Κωδικός προϊόντος: BRzaga Κατηγορία:

ΕΥΚΟΛΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ ΧΡΗΣΗ

Η ξύστρα αλυσίδας είναι εύκολη και ασφαλής στη χρήση και χάρη στο χαμηλό της βάρος, είναι επίσης δυνατό να την πάρετε οπουδήποτε χωρίς μεγάλα προβλήματα. Τοποθετήστε την κεφαλή του πριονιού στην ξύστρα και η λειαντική πέτρα στο εσωτερικό της θα κάνει τη δουλειά της με ασφάλεια σε λίγα δευτερόλεπτα. Είναι το καλύτερο πράγμα. Δεν είναι απαραίτητο να αφαιρέσετε την αλυσίδα.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Η ξύστρα αλυσοπρίονου έχει εξαιρετικό σχεδιασμό και είναι κατάλληλη για πριόνια 14, 16, 18 και 20 ιντσών με δύο οπές.

ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΛΕΙΑΝΣΗ

Αυτός ο ακονιστής αλυσίδας δεν είναι μόνο γρήγορος αλλά και ακριβής. Θα χρειαστούν μόνο λίγα δευτερόλεπτα και το πριόνι θα είναι έτοιμο να κάνει τη δουλειά του.

ΑΡΙΣΤΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΥΛΙΚΩΝ

Η ξύστρα αλυσίδας είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικά και υψηλής ποιότητας υλικά. Η λειαντική πέτρα είναι ενσωματωμένη στο εσωτερικό.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Υλικό: Πλαστικό και λειαντική πέτρα
Διαστάσεις: 21x14x3εκ

Ο αγοραστής δικαιούται έκπτωση στην πρώτη αγορά. Με την αγορά αυτή, εκτός από το προϊόν, αντικείμενο αγοράς είναι και μια δωροεπιταγή, η τιμή αγοράς της οποίας ισούται με το ποσό της έκπτωσης που λαμβάνει ο αγοραστής στο προϊόν.