-32%

Τρισδιάστατη αυτοκόλλητη ταπετσαρία (10 τεμάχια) – StoneWall + δωροεπιταγή

Με τις κορυφαίες τρισδιάστατες ταπετσαρίες μας, θα δώσετε σε κάθε χώρο την όψη σαν να είναι κατασκευασμένος από φυσική πέτρα.

Εκκαθάριση

25,99

Ποσότητα:
Δημοφιλής
1x 25,992x 22,903x 19,90
Κωδικός προϊόντος: StoneWall Κατηγορία:

ΑΝΩΤΕΡΗ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Θέλετε ο τοίχος σας να μοιάζει σαν να είναι κατασκευασμένος από φυσική πέτρα; Οι ταπετσαρίες StoneWall σάς επιτρέπουν να διακοσμήσετε οποιαδήποτε επίπεδη επιφάνεια για να μοιάζει με μια τέλεια φυσική πέτρα χωρίς περίπλοκες διαδικασίες και χωρίς να ξοδεύετε χρήματα.

ΠΟΙΟΤΙΚΟ 3D ΣΧΕΔΙΟ

Οι ταπετσαρίες StoneWall μας έχουν τρισδιάστατο σχέδιο για να δώσουν στο χώρο σας την όψη φυσικής πέτρας, είναι αδιάβροχες και πολύ ανθεκτικές, έτσι θα κρατήσουν πολύ καιρό.

ΕΥΚΟΛΗ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Δεδομένου ότι τα αυτοκόλλητα μας έχουν αυτοκόλλητη βάση, δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε κόλλα και άλλα εργαλεία. Καθαρίστε καλά το σημείο που θέλετε να κολλήσετε το αυτοκόλλητο, αφήστε το να στεγνώσει, αφαιρέστε το χαρτί από το πίσω μέρος της ταπετσαρίας και κολλήστε το. Θα ενθουσιαστείτε με το αποτέλεσμα και την εμφάνιση του χώρου.

ΑΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Χρώμα: Όπως στην εικόνα (Φυσική πέτρα)
Υλικό: PVC
Διαστάσεις ταπετσαρίας: 30cm x 30cm x 0.3cm
Στη συσκευασία παίρνετε 10 αυτοκόλλητες τρισδιάστατες ταπετσαρίες

Ο αγοραστής δικαιούται έκπτωση στην πρώτη αγορά. Με την αγορά αυτή, εκτός από το προϊόν, αντικείμενο αγοράς είναι και μια δωροεπιταγή, η τιμή αγοράς της οποίας ισούται με το ποσό της έκπτωσης που λαμβάνει ο αγοραστής στο προϊόν.