-33%

Τσάντα αποθήκευσης αυτοκινήτου δωροεπιταγή

  • Ιδανική για τηλέφωνο, κλειδιά, γυαλιά και μικροαντικείμενα.
  • Εύκολη στην εγκατάσταση.
  • Ποιοτικό τεχνητό δέρμα
  • Όμορφη και κομψή τσάντα, η οποία διακοσμεί το αυτοκίνητο.

Εξαντλημένο

Κωδικός προϊόντος: AvtoBag Κατηγορία:

ΤΕΛΕΙΑ ΤΣΑΝΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

 

Μια μικρή και κομψή αποθηκευτική τσάντα για το αυτοκίνητο, η οποία είναι η ιδανική προσθήκη σε κάθε αμάξι.
Η τσάντα είναι όμορφη και άνετη στη χρήση. Είναι μικρού μεγέθους, άλλα εύχωρη και είναι κατάλληλη για όλα τα αυτοκίνητα.


ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΔΗ

Αυτή η τσάντα είναι πολλαπλών χρήσεων και πολύ βολική στην χρήση της. Είναι ιδανική για αποθήκευση αρκετών αντικειμένων, κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας.
Είναι κατάλληλη για το τηλέφωνο, τα κλειδιά, το πορτοφόλι, τις τσίχλες, το μακιγιάζ, τα γυαλιά, και διάφορα μικροαντικείμενα…

ΕΥΚΟΛΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Η εγκατάσταση της είναι πολύ απλή και δεν απαιτούνται εργαλεία. Μπορείτε απλώς να την κρεμάσετε στον αεραγωγό του αυτοκινήτου, καθώς είναι κατάλληλη για τα περισσότερα συστήματα αεραγωγών των αυτοκινήτων και δεν θα πέσει εύκολα εφόσον έχει εγκατασταθεί. Ο ιμάντας μπορεί να προσαρμοστεί σε μικρότερο ή μεγαλύτερο, για να έχει καλύτερη θέση στο ταμπλό του αυτοκινήτου.

 

ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΑΛΟ ΤΕΧΝΗΤΟ ΔΕΡΜΑ

Αυτή η τσάντα αποθήκευσης αυτοκινήτου είναι φτιαγμένη από δέρμα PU. Το τεχνητό δέρμα είναι απαλό και ευχάριστο στην υφή, δεν έχει ιδιαίτερη μυρωδιά, έχει μεγάλη διάρκεια ζωής και αντέχει την φθορά. Έχει γίνει καλός σχεδιασμός, με ωραίο αποτέλεσμα στην εμφάνιση της τσάντας. Η τσάντα μπορεί να καθαριστεί με ένα υγρό πανί.

Η μικρή αποθηκευτική τσάντα αυτοκινήτου διατίθεται σε καφέ χρώμα.

Ο αγοραστής δικαιούται έκπτωση στην πρώτη αγορά. Με την αγορά αυτή, εκτός από το προϊόν, αντικείμενο αγοράς είναι και μια δωροεπιταγή, η τιμή αγοράς της οποίας ισούται με το ποσό της έκπτωσης που λαμβάνει ο αγοραστής στο προϊόν.