-35%

Η Ecochainsaw Ανατροφοδοτείμενη Ηλεκτρική Μίνι Αλυσοπρίονο δωροεπιταγή

(Μέσος όρος Βαθμολογίας)

Το EcoChainsaw συνδυάζει ελαφρύ σχεδιασμό, μακρά διάρκεια μπαταρίας και ακρίβεια κοπής, καθιστώντας το το ιδανικό εργαλείο για όλες τις ανορθωτικές και κοπτικές ανάγκες σας. Με τις έξυπνες λειτουργίες του και τα υλικά υψηλής ποιότητας, αυτό το αλυσοπρίονο παρέχει γρήγορα και αποδοτικά αποτελέσματα εξασφαλίζοντας ασφάλεια και ανθεκτικότητα.

Εξοικονομήστε: 23,00 (34%)

42,99

Ποσότητα:
Δημοφιλής
1x 42,992x 36,903x 32,90
Κωδικός προϊόντος: Zaga Κατηγορία:

ΕΛΑΦΡΎ ΚΑΙ ΦΟΡΗΤΌ

Κόψτε και προτομήστε με ευκολία, χρησιμοποιώντας το ελαφρύ και φορητό μας ηλεκτρικό μίνι αλυσοπρίονο. Ο συμπαγής σχεδιασμός του επιτρέπει εύκολη μετακίνηση και αποθήκευση χωρίς προβλήματα.

ΕΛΑΦΡΎ ΚΑΙ ΦΟΡΗΤΌ

Μακρά διάρκεια της μπαταρίας

Αποχαιρετήστε τις διακοπές κατά τη διάρκεια των εξωτερικών έργων σας. Το ηλεκτρικό μίνι αλυσοπρίονο μας έχει μακρά διάρκεια μπαταρίας, εξασφαλίζοντας την ολοκλήρωση των εργασιών σας χωρίς την ανάγκη για συχνές φόρτισης.

Μακρά διάρκεια της μπαταρίας

ΑΚΡΊΒΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ

Η αλυσίδα μας υψηλής ποιότητας με την οδηγό πλάκα, σε συνδυασμό με τη μπάλα από κράμα του σκληρού μετάλλου, εξαλείφει την ανάγκη για λίπανση, μειώνοντας την αντίσταση και τη φθορά και προσφέροντας ομαλή κοπή. Απολαύστε γρήγορα και ακριβή αποτελέσματα κάθε φορά.

ΑΚΡΊΒΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ

ΈΞΥΠΝΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΈΣ

Με έξυπνη καρτέλα ελέγχου κυκλώματος και λειτουργίας έλεγχου θερμοκρασίας, το ηλεκτρικό μίνι αλυσοπρίονο μας διαθέτει προστασία υπερφόρτωσης, εγγυώμενη για μια ασφαλή και αξιόπιστη εμπειρία κοπής.

ΈΞΥΠΝΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΈΣ

ΤΕΧΝΙΚΆ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΆ

Υλικό: ABS μεταλλικό
Χρώμα: μπλε
Μήκος οδηγού πλάκας: 10 εκατοστά
Ισχύς: 800 W
Μπαταρία: 24 V
Ταχύτητα αλυσίδας: 5 μ/δκ
Η συσκευασία περιλαμβάνει: μίνι αλυσοπρίονο, κατσαβίδι και κλειδί, επιπλέον αλυσίδα, φορτιστή, επικεφαλής εργαλειοθήκη

ΤΕΧΝΙΚΆ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΆ

Ο αγοραστής δικαιούται έκπτωση στην πρώτη αγορά. Με την αγορά αυτή, εκτός από το προϊόν, αντικείμενο αγοράς είναι και μια δωροεπιταγή, η τιμή αγοράς της οποίας ισούται με το ποσό της έκπτωσης που λαμβάνει ο αγοραστής στο προϊόν.

Αξιολογήσεις


  Aksu

  Το έχω χρησιμοποιήσει για κλαδέματα δέντρων και για την κοπή ξύλου για το τζάκι και ήταν ένα εξαιρετικό εργαλείο. Το συστήνω ανεπιφύλακτα!

  Akilles

  Είναι εύκολο στη χρήση και η φορητότητα του το καθιστά εύκολο να αποθηκεύεται και να μεταφέρεται. Το συστήνω ανεπιφύλακτα!

  Dimitra

  Φανταστικό για τις ανάγκες του κήπου και του περιβάλλοντος σχεδιασμού μου. Είναι ελαφρύ, αλλά ισχυρό!

  Katerina

  Χαίρομαι που ανακάλυψα αυτό το μίνι αλυσοπρίονο. Είναι ένα εξαιρετικό πρόσθετο στη συλλογή μου εργαλείων και μου βοήθησε πάρα πολύ για μικρές εργασίες!

  Konstantina

  Απίστευτα ελαφρύ και φορητό, αλλά παρέχει πολλή ισχύ και είναι ιδανικό για μικρές εργασίες στο σπίτι!

Προσθήκη μίας αξιολόγησης
Προσθήκη μίας αξιολόγησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *