-42%

Τάμπλετ LCD για σχέδιο και γραφή – Boardy™ δωροεπιταγή

Ξεχάστε το χαρτί, σχεδιάστε και γράψτε στο tablet LCD όσο θέλετε. Απόλαυση όπως δεν έχετε ξαναζήσει. Συγκινεί ιδιαίτερα όλα τα παιδιά, που γίνονται δημιουργικά και χαλαρά.

20,99

Ποσότητα:
Δημοφιλής
1x 20,992x 17,903x 15,90
Κωδικός προϊόντος: RisPad Κατηγορίες: ,

ΧΑΛΑΡΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΙΑ

Δεν χρειάζεται πλέον να κοιτάμε γυαλιστερές οθόνες που δεν είναι καλές για τα μάτια των παιδιών. Αυτό το tablet LCD δεν ακτινοβολεί και η οθόνη του δεν αστράφτει. Τα παιδιά μπορούν έτσι να δημιουργήσουν πάνω του για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς ανησυχία και να παραδοθούν ελεύθερα στη δημιουργικότητα και τη φαντασία. Το tablet είναι φυσικά κατάλληλο και για χρήση από ενήλικες.

ΣΥΝΑΡΤΗΣΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ – ΕΓΓΡΑΦΗΣ

Τέλος, εσείς και τα παιδιά σας θα μπορείτε να αφήσετε τη φαντασία σας ελεύθερη και να σχεδιάσετε αμέριμνοι. Δηλαδή, το tablet έχει τη δυνατότητα να διαγράψει και να αποθηκεύσει ό,τι έχει δημιουργηθεί. Τώρα δεν θα χρειάζεται πλέον να το σκέφτεστε αν κάνετε λάθος στο σχέδιο. Αυτό θα προσφέρει επίσης επιπλέον χαλάρωση στα παιδιά κατά τη δημιουργία. Η λειτουργία κλειδώματος αποτρέπει επίσης την τυχαία διαγραφή σχεδίων.

ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

Τέλος, θα έχετε την ευκαιρία να απασχολήσετε τα παιδιά με ένα παιχνίδι που είναι εύκολο στα μάτια τους και μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια μιας μεγάλης διαδρομής με αυτοκίνητο, ταξίδι με αεροπλάνο, βόλτα με τρένο κ.λπ. Οι ώρες που περνάτε μπροστά στις γυαλιστερές οθόνες των τηλεφώνων και των συνηθισμένων tablet θα ανήκουν στο παρελθόν. Αυτό το tablet σίγουρα θα τραβήξει την προσοχή τους και χωράει εύκολα στο σακίδιο ενός παιδιού.

EΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΜΟΛΥΒΙ

Το tablet υποστηρίζει έως και 100.000 φορές γραφής, έχει ενσωματωμένη αντικαταστάσιμη μπαταρία, ώστε να είναι πάντα διαθέσιμο όταν το χρειάζεστε. Το μολύβι που περιλαμβάνεται είναι σταθερά συνδεδεμένο με το tablet, ώστε να το έχετε πάντα στο χέρι. Μπορείτε επίσης να γράφετε στο tablet με τα δάχτυλά σας.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Διαστάσεις: Ύψος: 26 cm, Πλάτος: 16.3 cm

Υλικό: πλαστικό

Διατίθεται σε χρώμα Μαύρο, Μπλε-Μαύρο και Ροζ-Μαύρο

Ο αγοραστής δικαιούται έκπτωση στην πρώτη αγορά. Με την αγορά αυτή, εκτός από το προϊόν, αντικείμενο αγοράς είναι και μια δωροεπιταγή, η τιμή αγοράς της οποίας ισούται με το ποσό της έκπτωσης που λαμβάνει ο αγοραστής στο προϊόν.