-25%

Ξυριστική μηχανή για κούρεμα μαλλιών και περιποίηση της γενειάδας δωροεπιταγή

Η κουρευτική μηχανής υψηλής απόδοσης είναι απίστευτα ακριβής όταν κόβετε μαλλιά και γένια. Μπορείτε να την καθαρίσετε με νερό και με φόρτιση μέσω USB θα μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε έως και δύο ώρες!

29,99

Ποσότητα:
Δημοφιλής
1x 29,992x 25,903x 22,90
Κωδικός προϊόντος: BritClip Κατηγορίες: , , ,

ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΕΛΚΥΣΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ

Η ξυριστική μηχανή είναι εξοπλισμένη με μια αιχμηρή λεπίδα σε σχήμα Τ και έναν ισχυρό κινητήρα που εξασφαλίζει ακρίβεια υψηλής απόδοσης. Σας επιτρέπει να κάνετε οποιοδήποτε σχέδιο ενώ αποτρέπει τον ερεθισμό του δέρματος.

 

ΛΕΠΙΔΑ ΠΟΥ ΠΛΕΝΕΤΑΙ

Η λεπίδα κοπής είναι αδιάβροχη. Μπορείτε να την καθαρίσετε γρήγορα κάτω από τρεχούμενο νερό, και μην ξεχνάτε να το κάνετε μετά από κάθε χρήση του μηχανήματος, καθώς αυτό θα αποτρέψει τη συσσώρευση βακτηρίων. Το μηχάνημά σας θα παραμείνει καθαρό για πάντα.

 

ΓΡΗΓΟΡΗ ΦΟΡΤΙΣΗ USB

Η επαγγελματική κουρευτική μηχανή είναι εξοπλισμένη με μπαταρία λιθίου 1200mAh. Χρειάζονται μόνο δύο ώρες για να φορτίσετε μια πλήρη μπαταρία και η ασύρματη χρήση της διαρκεί 120 λεπτά. Μπορεί να συνδεθεί μέσω USB μέσω φόρτισης και επαναχρησιμοποίησης.

ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΑΝΕΚΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ

Η κουρευτική μηχανή διαθέτει ένα ισχυρό και ανθεκτικό μοτέρ με κοφτερή λεπίδα, πράγμα που σημαίνει ότι δεν κολλάει ακόμη και με τους πιο πυκνούς και βαρύτερους τύπους μαλλιών. Είναι εξοπλισμένο με 4 τύπους οδηγών χτενών (1,5 mm / 2 mm / 3 mm / 4 mm) που πληρούν διαφορετικές απαιτήσεις μήκους.

Ο αγοραστής δικαιούται έκπτωση στην πρώτη αγορά. Με την αγορά αυτή, εκτός από το προϊόν, αντικείμενο αγοράς είναι και μια δωροεπιταγή, η τιμή αγοράς της οποίας ισούται με το ποσό της έκπτωσης που λαμβάνει ο αγοραστής στο προϊόν.