-41%

Εξάρτημα κοπής μετάλλων δωροεπιταγή

Μετατρέψτε το κατσαβίδι σας σε αποτελεσματικό κόφτη λαμαρίνας με το εξάρτημα κοπής μετάλλων.

  • Εξαιρετικά ακριβής κοπή ακόμη μικρότερων γωνιών και σχεδίων,
  • ποιοτική και στιβαρή κατασκευή του εξαρτήματος,
  • κοπή διαφόρων τύπων πλακών και φύλλων,
  • εύκολο στη ρύθμιση και χρήση.
Εξοικονομήστε: 16,00 (41%)

Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

22,99

Ποσότητα:
Δημοφιλής
1x 22,992x 19,903x 17,90
Κωδικός προϊόντος: RezPrib Κατηγορία:

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΚΟΠΗΣ

Το εξάρτημα τρυπανιού/κατσαβίδι προορίζεται για κοπή μετάλλου. Έχει μεγαλύτερη ταχύτητα κοπής από άλλα εργαλεία κοπής λαμαρίνας. Είναι ασφαλές, ανθεκτικό και κατάλληλο για όλα τα τρυπάνια που λειτουργούν μεταξύ 1500 V και 3000 V.

Εξοπλισμένο με στιβαρή μεταλλική κεφαλή γραναζιού, είναι πιο ανθεκτικό από τα συμβατικά ψαλίδια και μαχαίρια.

ΕΥΧΡΗΣΤΟ

Το εξάρτημα μετατρέπει γρήγορα το τρυπάνι σας σε ηλεκτρικό ψαλίδι που ταιριάζει τέλεια στο τσοκ του τρυπανιού σας. Είναι συμπαγές, εύκολο στη μεταφορά και αποθήκευση στην εργαλειοθήκη ή στο ντουλάπι σας.

ΚΟΠΗ ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ ΠΛΑΚΑ ΣΑΝ PRO

Καμία επαφή με τη λεπίδα ή τις λεπίδες του πριονιού και επομένως κανένα τραυματισμό στα χέρια. Είναι εξοπλισμένο με μια στιβαρή μεταλλική κεφαλή γραναζιού σχεδιασμένη για μεγάλη διάρκεια ζωής και ανθεκτικότητα. Το εξάρτημα κοπής θα κόψει ακριβή και ίσια κομμάτια. Αυτό θα σας εξοικονομήσει χρόνο και προσπάθεια.

Το προϊόν είναι επίσης κατάλληλο για χρήστες με λιγότερη εμπειρία.

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΚΟΠΗ ΠΑΝΕΛ

Το εξάρτημα είναι υψηλής σκληρότητας και μπορεί να επεξεργαστεί φύλλα σιδήρου (0,2-1 mm), λευκά φύλλα (0,3-1 mm), φύλλα χάλυβα (0,2-1 mm), φύλλα χαλκού (0,3-1,2 mm) και φύλλο αλουμινίου (0,3- 1,2 mm).

ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ

Είναι κατάλληλο για κοπή επίπεδων φύλλων πάχους μικρότερου από 1,2 mm. Ωστόσο, δεν μπορείτε να κόψετε μικτή, αυλακωτή, ειδικά διαμορφωμένη ή συγκολλημένη λαμαρίνα και μη μεταλλικό υλικό (π.χ. πλαστικό, γυαλί).

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ

Υλικό: Αλουμίνιο, ατσάλι
Σημείωση: Το τρυπάνι/κατσαβίδι μπαταρίας δεν περιλαμβάνεται στο προϊόν.
Δεν συνιστούμε την κοπή ανοξείδωτου χάλυβα και ειδικών κραμάτων με υψηλή σκληρότητα, καθώς το εξάρτημα μπορεί να καταστραφεί. Σε περίπτωση που πρόκειται να κόψετε από ανοξείδωτο χάλυβα, το πάχος δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 0,5 mm.
Στο σετ: 1x Εξάρτημα για κοπή μετάλλου.

Ο αγοραστής δικαιούται έκπτωση στην πρώτη αγορά. Με την αγορά αυτή, εκτός από το προϊόν, αντικείμενο αγοράς είναι και μια δωροεπιταγή, η τιμή αγοράς της οποίας ισούται με το ποσό της έκπτωσης που λαμβάνει ο αγοραστής στο προϊόν.