-44%

Χαλύβδινη βούρτσα κοπής – SteelMow δωροεπιταγή

Μια συρμάτινη κεφαλή που μετατρέπει ένα χλοοκοπτικό σε μηχάνημα καθαρισμού επιφανειών από σκυρόδεμα και πέτρα. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας χαλύβδινο σύρμα, αυτή η κεφαλή εγγυάται μακροζωία και αποτελεσματικότητα στην αφαίρεση διαφόρων τύπων ακαθαρσιών από και μεταξύ επιφανειών σκυροδέματος και πέτρας.

 

Εξοικονομήστε: 17,00 (43%)

Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

21,99

Ποσότητα:
Δημοφιλής
1x 21,992x 18,903x 16,90
Κωδικός προϊόντος: RezGlav Κατηγορίες: ,

ΕΥΡΕΙΑ ΓΚΑΜΑ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ

Η χαλύβδινη βούρτσα κοπής είναι ιδανική για κήπους, διαδρόμους, γκαζόν, κατάφυτους τοίχους, χώρους στάθμευσης και επιπλέον αφαιρεί τη σκουριά, τα υπολείμματα τσιμέντου, το χρώμα και τη σκωρία από τη συγκόλληση. Εξαιρετικά καλό για ακριβή διαμόρφωση γκαζόν, αφαίρεση βρύων και ζιζανίων μεταξύ επιστρώσεων και πλακών από σκυρόδεμα.

ΑΦΘΑΡΤΗ ΚΕΦΑΛΗ ΞΥΡΙΣΤΗΡΙΟΥ

Κατασκευασμένο από ανθεκτικό σύρμα χάλυβα υψηλής ποιότητας και ατσάλινο σύρμα ελατηρίου 0,5 mm. Ο εσωτερικός δίσκος είναι πολύ σταθερά συγκολλημένος για να αποτρέψει την κίνηση του χαλύβδινου σύρματος κατά τη χρήση. Ο συνδυασμός συγκόλλησης πολλαπλών σημείων και βελτιωμένος σχεδιασμός κόμβων το καθιστά πιο αποτελεσματικό. Μπορεί ακόμα να λειτουργεί άψογα όταν χτυπά σε βράχους και σβώλους και δεν διασκορπίζεται. Η διάρκεια ζωής είναι 10 φορές μεγαλύτερη από άλλες κεφαλές κοπής.

ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Απλώς τοποθετήστε την κεφαλή κοπής στο μπουλόνι κοπής του άνω άξονα και, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε μια ροδέλα και ένα παξιμάδι για να τη στερεώσετε. Η εγκατάσταση είναι συμπαγής και σχεδόν χωρίς κραδασμούς, γεγονός που εξασφαλίζει 100% ασφάλεια κατά τη χρήση.

ΑΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Υλικό: Ανοξείδωτο ατσάλι
Διάμετρος: 20 εκ
Μέγεθος οπής: 25,4 mm
Η συσκευασία περιλαμβάνει μόνο την κεφαλή κοπής. Το τρίμερ δεν περιλαμβάνεται.
Κατάλληλο για τα περισσότερα χλοοκοπτικά. Η κεφαλή επένδυσης προσφέρει υψηλή απόδοση και είναι εύκολη στην αντικατάστασή της.

Το προϊόν ΔΕΝ είναι κατάλληλο για ψαλίδια στα οποία έχει αφαιρεθεί ολόκληρη η κεφαλή.

Ο αγοραστής δικαιούται έκπτωση στην πρώτη αγορά. Με την αγορά αυτή, εκτός από το προϊόν, αντικείμενο αγοράς είναι και μια δωροεπιταγή, η τιμή αγοράς της οποίας ισούται με το ποσό της έκπτωσης που λαμβάνει ο αγοραστής στο προϊόν.