-83%

Βραχιόλι κουνουπιών για παιδιά – KidPro δωροεπιταγή

Ένας χαριτωμένος και πρακτικός τρόπος για να προστατέψετε τα μικρά σας από τα έντομα! Θα λατρέψουν αυτό το βραχιόλι που θα τους προστατεύει από τσιμπήματα, κοκκινίλες και φαγούρα.

Εξοικονομήστε: 30,00 (83%)

Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

5,99

Ποσότητα:
Δημοφιλής
1x 5,992x 5,903x 4,90
Κωδικός προϊόντος: KomZap1 Κατηγορίες: ,

ΠΛΗΡΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ

Τα παιδιά μπορούν πλέον να απολαμβάνουν τη φύση όλη μέρα χωρίς τον ενοχλητικό κνησμό, το τσούξιμο και τα δυσάρεστα τσιμπήματα εντόμων. Αυτό το βραχιόλι περιέχει αιθέρια έλαια που απωθούν τα κουνούπια και άλλα έντομα. Η μυρωδιά είναι εξαιρετικά ευχάριστη και είναι επίσης αδιάβροχα, οπότε δεν θα σταματήσει να λειτουργεί αν το παιδί με το βραχιόλι πλύνει τα χέρια του και το βρέξει.

ΑΣΦΑΛΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

Το βραχιόλι KidPro είναι κατασκευασμένο από υποαλλεργική σιλικόνη και περιέχει αβλαβή αιθέρια έλαια που απωθούν τα κουνούπια. Σταδιακά απελευθερώνει αρώματα που θα απωθήσουν τις ιπτάμενες επιθέσεις. Κάθε χιλιοστό δέρματος θα είναι ασφαλές και προστατευμένο, τα φυσικά αρώματα έχουν ισχυρή αποτελεσματικότητα, απωθούν τα κουνούπια από μέτρα.

ΦΩΣ LED ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΗ ΛΟΥΡΑΚΙ

Το ρυθμιζόμενο λουράκι αυτού του χαριτωμένου βραχιολιού προσαρμόζεται σε όλα τα μεγέθη καρπού. Απλά προσαρμόστε το και το πρόβλημα με τα κουνούπια θα λυθεί! Επιπλέον, κάθε βραχιόλι λάμπει όταν το παιδί το χτυπά, κάτι που θα είναι ακόμα πιο ενδιαφέρον για τα παιδιά, ειδικά αν το φορούν το βράδυ που υπάρχουν τα περισσότερα κουνούπια.

ΑΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Χρώμα: Πολύχρωμα σχέδια
Υλικό: Υποαλλεργική σιλικόνη
Μέγεθος: Universal μέγεθος 22,5 cm x 4 cm
Διάρκεια δράσης:έως 6 μήνες

Ο αγοραστής δικαιούται έκπτωση στην πρώτη αγορά. Με την αγορά αυτή, εκτός από το προϊόν, αντικείμενο αγοράς είναι και μια δωροεπιταγή, η τιμή αγοράς της οποίας ισούται με το ποσό της έκπτωσης που λαμβάνει ο αγοραστής στο προϊόν.