-44%

Σπειροειδές τρυπάνι για λαχανικά (4 τεμ / σετ) δωροεπιταγή

  • Ευκολία στην αφαίρεση του εσωτερικού λαχανικών ή φρούτων
  • 4 διαφορετικά εξαρτήματα
  • Ιδανικό για την παρασκευή γεμιστών λαχανικών
  • Πολύ πρακτικό και εύκολο στη χρήση

 

Εξαντλημένο

Κωδικός προϊόντος: ZelSet Κατηγορίες: ,

ΑΦΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΩΝ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ Η ΤΩΝ ΦΡΟΥΤΩΝ

Μην χάνετε άλλο χρόνο στην κουζίνα! Αυτό το Veggie Hollow Out Drill είναι ένα επαναστατικό νέο εργαλείο για την παρασκευή νόστιμων γεμιστών φρούτων και λαχανικών. Το σπειροειδές εργαλείο αφαιρεί τα εσωτερικά των φρούτων ή λαχανικών γρήγορα και αποτελεσματικά.


ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΕΜΙΣΤΩΝ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

ΥΠΕΡΟΧΟ ΓΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΕΥΜΑΤΩΝ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τώρα είναι η ώρα να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας με εξαιρετικά γεμιστά πιάτα. Κόψτε το εσωτερικό από το φρούτο ή το λαχανικό και γεμίστε το με κρέας, ρύζι, τυρί και άλλα καρυκεύματα. Μπορείτε να ετοιμάσετε κολοκυθάκια γεμιστά, γεμιστές πατάτες, γεμιστά αγγούρια, γεμιστά μήλα, μελιτζάνες, κρεμμύδια, ντομάτες …

Τα μπολ φρούτων και γεμιστών λαχανικών με διάφορα πιάτα είναι μια εξαιρετική επιλογή για πάρτι, πικνίκ, γενέθλια, catering.


4 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΚΕΥΗ

Στο σετ παίρνετε 4 διαφορετικά εξαρτήματα (2 εκατοστά, 2.5 εκατοστά, 3 εκατοστά, 4 εκατοστά). Επιλέξτε το σωστό μέγεθος για ένα συγκεκριμένο φρούτο ή λαχανικό και ξεκινήστε να δημιουργείτε στην κουζίνα! Μπορείτε να κόψετε μικρές ή μεγάλες τρύπες. Η αντικατάσταση μεμονωμένων εξαρτημάτων είναι γρήγορη και εύκολη.

 

ΕΥΚΟΛΗ ΧΡΗΣΗ

Το εργαλείο για την κοπή του εσωτερικού ενός φρούτου ή λαχανικού είναι πολύ εύκολο στη χρήση.

Ο αγοραστής δικαιούται έκπτωση στην πρώτη αγορά. Με την αγορά αυτή, εκτός από το προϊόν, αντικείμενο αγοράς είναι και μια δωροεπιταγή, η τιμή αγοράς της οποίας ισούται με το ποσό της έκπτωσης που λαμβάνει ο αγοραστής στο προϊόν.