-32%

Καπάκια για αεροστεγές κλείσιμο μπουκαλιών (3 τεμάχια) + δωροεπιταγή

Αεροστεγή καπάκια για μπουκάλια. Διατηρήστε το ποτό σας συνεχώς φρέσκο!

Εξοικονομήστε: 10,00 (32%)

Σε απόθεμα (επιπλέον μπορεί να ζητηθεί κατόπιν παραγγελίας)

20,99

Ποσότητα:
Δημοφιλής
1x 20,992x 17,903x 15,90
Κωδικός προϊόντος: zamaski Κατηγορίες: , ,


ΠΑΝΤΑ ΦΡΕΣΚΟ ΠΟΤΟ

Με τη βοήθεια αυτών των καπακιών, το ποτό σας θα είναι πάντα φρέσκο! Τα καπάκια είναι υψηλής ποιότητας, κλείνουν τη φιάλη αέροστεγως και δεν αφήνουν αέρα. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να έχετε σαμπάνια ή κρασί ανοιχτό για πολύ καιρό!

Το καπάκι εμποδίζει το ποτό να χαλάσει ή να φύγουν φυσαλίδες. Ιδανικό για διάφορα πάρτι, γάμους, εστιατόρια, ξενοδοχεία…


ΕΥΧΡΗΣΤΑ

Τα καπάκια είναι πολύ εύκολα στη χρήση. Τοποθετήστε το καπάκι στη φιάλη και γυρίστε το προς την κλειστή (κλειδωμένη) κλειδαριά. Όταν θέλετε να ανοίξετε τη φιάλη, γυρίστε την προς την άλλη κατεύθυνση, προς την ανοιχτή (ξεκλείδωτη) κλειδαριά.


ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΜΠΟΥΚΑΛΙΩΝ

Τα καπάκια είναι κατάλληλα για σχεδόν όλους τους τύπους μπουκαλιών. Με αυτά μπορούμε να κλείσουμε διάφορα είδη κρασιών, αφρώδη κρασιά, λικέρ. Είναι πιο κατάλληλα για μπουκάλια με ελαφρώς επιμήκη κεφαλή (εικόνα παρακάτω).

 

Αφεθείτε σε ένα ποτήρι κρασί ή αφρώδες κρασί. Πάντα φρέσκο ​​και υπέροχο ποτό!

Ο αγοραστής δικαιούται έκπτωση στην πρώτη αγορά. Με την αγορά αυτή, εκτός από το προϊόν, αντικείμενο αγοράς είναι και μια δωροεπιταγή, η τιμή αγοράς της οποίας ισούται με το ποσό της έκπτωσης που λαμβάνει ο αγοραστής στο προϊόν.