-50%

Επαγγελματικό σετ 4 σε 1 για vlog και ηχογραφήσεις – VlogPro δωροεπιταγή

Θέλετε κάθε σας βίντεο να είναι επαγγελματικό και υψηλής ποιότητας, ακόμα κι αν το τραβάτε μόνοι σας; Αυτό το σετ vloging 4 σε 1 θα κάνει τη λήψη σας πιο εύκολη!

Εξοικονομήστε: 25,01 (50%)

Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

24,99

Ποσότητα:
Δημοφιλής
1x 24,992x 21,903x 18,90
Κωδικός προϊόντος: VlogKit Κατηγορία:

ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ

Η λαβή διευκολύνει τον έλεγχο ολόκληρου του κιτ, δίνοντας στο τηλέφωνο ή την κάμερα επιπλέον σταθερότητα. Το τηλεχειριστήριο περιλαμβάνεται στη συσκευασία για να διευκολύνει τη διαδικασία εγγραφής βίντεο.

ΦΩΤΙΣΜΟΣ LED

Αυτό το σετ περιέχει έως και 36 λαμπτήρες LED με γενικό φως λήψης, που επιτρέπει επαγγελματικό βίντεο και ζωντανά χρώματα ακόμα και τη νύχτα.

ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΗΧΟΣ

Το ενσωματωμένο μικρόφωνο θα δώσει στα βίντεό σας καθαρό ήχο και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε όχι μόνο για smartphone αλλά και για κάμερες SLR, βιντεοκάμερες, GoPro, υπολογιστές κ.λπ.

ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ

Η βάση του κινητού τηλεφώνου ή της κάμερας έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει σε όλα τα μεγέθη αυτών των συσκευών, ενώ η σταθερή βάση της δεν επιτρέπει στη συσκευή να γλιστράει κατά τη λήψη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Χρώμα: Μαύρο
Υλικό: Πλαστικό ABS
Το σετ περιλαμβάνει: βάση συσκευής, λαβή, μικρόφωνο, φως LED, τηλεχειριστήριο.
Σύνδεση μικροφώνου: Καλώδιο AUX (Εάν το τηλέφωνο δεν διαθέτει σύνδεση AUX, απαιτείται προσαρμογέας)

Ο αγοραστής δικαιούται έκπτωση στην πρώτη αγορά. Με την αγορά αυτή, εκτός από το προϊόν, αντικείμενο αγοράς είναι και μια δωροεπιταγή, η τιμή αγοράς της οποίας ισούται με το ποσό της έκπτωσης που λαμβάνει ο αγοραστής στο προϊόν.