-50%

Βαμβακερές ράβδοι φίλτρου για υγραντήρα (10 τεμάχια) δωροεπιταγή

Ξεμείνατε από ράβδους φίλτρου υγραντήρα; Μην ανησυχείτε γιατί με αυτή την προσφορά μπορείτε να αποκτήσετε 10 ράβδους φίλτρου σε απίστευτη τιμή.

Εξοικονομήστε: 5,01 (50%)

Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

4,99

Ποσότητα:
Δημοφιλής
1x 4,992x 4,903x 3,90
Κωδικός προϊόντος: VlazPal Κατηγορία:

ΡΑΒΔΟΙ ΦΙΛΤΡΟΥ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΥΓΡΑΝΤΗΡΑ

Η τέλεια βαμβακερή ράβδος φίλτρου 9,5 cm είναι κατάλληλη για όλους τους φορητούς υγραντήρες. Εάν χρειάζεται, μπορείτε να το κόψετε ώστε να ταιριάζει στον υγραντήρα σας.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Οι ράβδοι φίλτρου είναι κατασκευασμένοι από βαμβάκι υψηλής ποιότητας. Η ισχυρή απορρόφηση νερού διασφαλίζει την κανονική λειτουργία του υγραντήρα. Τέλεια αντικατάσταση όταν τελειώνουν τα πρωτότυπα, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τη διάρκεια ζωής του υγραντήρα.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Απλώς κόψτε το στικ του υγραντήρα στο σωστό μέγεθος και μετά τοποθετήστε το απευθείας στον υγραντήρα, μπορείτε επίσης να μουλιάσετε τελείως το στικ του φίλτρου σε νερό για 1 λεπτό πριν το εφαρμόσετε στον υγραντήρα για καλύτερη απόδοση φιλτραρίσματος.

ΑΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Υλικό: Βαμβάκι
Μήκος: 9.5 cm;
Συμβουλεύουμε τους πελάτες να αντικαταστήσουν τη ράβδο φίλτρου μετά από 3-4 μήνες χρήσης (ανάλογα με τη χρήση και την ποιότητα του νερού).
Παίρνετε 10 κομμάτια ράβδους φίλτρου στη συσκευασία

 

Ο αγοραστής δικαιούται έκπτωση στην πρώτη αγορά. Με την αγορά αυτή, εκτός από το προϊόν, αντικείμενο αγοράς είναι και μια δωροεπιταγή, η τιμή αγοράς της οποίας ισούται με το ποσό της έκπτωσης που λαμβάνει ο αγοραστής στο προϊόν.