-37%

Σετ 7 σακούλες αέρα (+ πιεστικό ΔΩΡΕΑΝ) + δωροεπιταγή

  • Εξαιρετική εξοικονόμηση χώρου έως και (80%)
  • Κλείσιμο με διπλό φερμουάρ
  • Ανθεκτικό σε φθορές και σκίσιμο
  • Κατασκευασμένο από ανθεκτικό υλικό διπλής στρώσης
  • Προστασία από την υγρασία, τον σκόρο, τις οσμές και τη βρωμιά
  • Σκούπισμα με ηλεκτρική σκούπα ή με την παρεχόμενη αντλία χειρός
Εξοικονομήστε: 14,00 (36%)

Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

23,99

Ποσότητα:
Δημοφιλής
1x 23,992x 20,903x 17,90
Κωδικός προϊόντος: VakVrec Κατηγορίες: ,

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΧΩΡΟΥ

Οι σακούλες αέρα είναι μια εξαιρετική λύση αποθήκευσης, καθώς μπορούν να εξοικονομήσουν πολύ χώρο, ενώ προστατεύουν τα αποθηκευμένα πράγματα από την υγρασία, τις δυσάρεστες οσμές και τους σκώρους. Ιδανικό για την αποθήκευση ρούχων εκτός εποχής, μπουφάν, κουβέρτες, κλινοσκεπάσματα, πετσέτες, παιχνίδια, ρούχα και άλλα.

 

ΠΕΙΤΕ ΑΝΤΙΟ ΣΕ ΜΙΑ ΓΕΜΑΤΗ ΝΤΟΥΛΑΠΑ

Αφήστε μακριά ρούχα, παιχνίδια, κλινοσκεπάσματα και άλλα αντικείμενα που δεν χρειάζεστε αυτή τη στιγμή εκτός εποχής. Συσκευάστε το σε μια σακούλα αέρα και εξοικονομήστε χώρο στη ντουλάπα σας.

Βοηθούν στην προστασία των ρούχων σας από νερό, υγρασία, σκόρο, βρωμιά, μούχλα και δυσάρεστες οσμές.

 

ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΑΞΙΔΙ

Δημιουργήστε έως και 80% περισσότερο χώρο στη βαλίτσα του ταξιδιού σας. Οι σακούλες αέρα είναι ιδανικές για χρήση ενώ βρίσκεστε στις διακοπές, καθώς μπορείτε επιτέλους να πάρετε περισσότερα πράγματα μαζί σας στο ταξίδι σας. Προστατέψτε τα ρούχα σας και άλλα υφάσματα.

ΕΥΧΡΗΣΤΟ

Απελευθερώστε χώρο στην ντουλάπα σας με 3 εύκολα βήματα. Τοποθετήστε τα αντικείμενα στη σακούλα, κλείστε την προσεκτικά και αναρροφήστε τον αέρα χρησιμοποιώντας μια ηλεκτρική σκούπα ή την παρεχόμενη αντλία.

Μπορείτε να εξοικονομήσετε έως και 80% του χώρου με αυτά. Μετά το κλείσιμο, μπορείτε εύκολα να τα αποθηκεύσετε κάτω από το κρεβάτι, σε ράφι, σε ντουλάπα…

ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΜΕΓΕΘΗ

Είναι εξαιρετικά για χρήση κατά τη διάρκεια των διακοπών, καθώς μπορούν να εξοικονομήσουν πολύ χώρο στις αποσκευές σας. Στο σετ, λαμβάνετε 7 σακούλες διαφορετικών μεγεθών και ένα ΔΩΡΕΑΝ πιεστικό για χειροκίνητη σκούπα, το οποίο μπορείτε να πάρετε μαζί σας οπουδήποτε.

Η συσκευασία περιλαμβάνει: 2x XXL τσάντες (80 x 100 cm), 2x μεγάλες τσάντες (70 x 100 cm), 2x μεσαίες τσάντες (60 x 80 cm), 1x μικρές τσάντες (50 x 70 cm) + ΔΩΡΕΑΝ πιεστήριο.

Ο αγοραστής δικαιούται έκπτωση στην πρώτη αγορά. Με την αγορά αυτή, εκτός από το προϊόν, αντικείμενο αγοράς είναι και μια δωροεπιταγή, η τιμή αγοράς της οποίας ισούται με το ποσό της έκπτωσης που λαμβάνει ο αγοραστής στο προϊόν.