-40%

Φορτιστής ταχείας φόρτισης δωροεπιταγή

Φορτίστε τις συσκευές σας με ασφάλεια και πολύ γρήγορα! Η πρίζα διαθέτει 4 θύρες USB, οι οποίες φορτίζουν συσκευές έως και 4 φορές πιο γρήγορα από τον συνηθισμένο φορτιστή.

Εξοικονομήστε: 9,91 (39%)

Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

14,99

Ποσότητα:
Δημοφιλής
1x 14,992x 12,903x 11,90
Κωδικός προϊόντος: USB Κατηγορία:

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ 3.0

Ο φορτιστής παρέχει την ταχύτερη δυνατή ταχύτητα φόρτισης (επαναφορτίζει έως και το 70% της μπαταρίας σε 35 λεπτά!), Η οποία είναι 4 φορές ταχύτερη από τους παραδοσιακούς φορτιστές. Είναι επίσης συμβατό με συσκευές γρήγορης φόρτισης 1.0 ή 2.0 και επιτρέπει ταχύτητες γρήγορης φόρτισης, αν και αυτές συνήθως δεν έχουν αυτήν την επιλογή.

ΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕ APPLE ΚΑΙ ANDROID

Το UltiCharge είναι συμβατό με οποιαδήποτε συσκευή με θύρα USB. Αυτό σας επιτρέπει να φορτίζετε συσκευές που δεν φορτίζουν με την ίδια ταχύτητα (π.χ. iPhone 11, 8 / 8plus, 7/7plus, 6/6plus, Samsung Galaxy S10, S9, S8 / S8 Plus, S7, S6 Edge, Note) Το 9, 8, HTC, LG, tablet, Motorola ή MP3 player)

ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΚΑΙ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟ

Ο συνδυασμός πολλών χαρακτηριστικών ασφαλείας παρέχει στις συσκευές και στο φορτιστή πλήρη προστασία από υπερχείλιση, υπερθέρμανση και υπερφόρτωση. Ο φορτιστής 3.0 διαθέτει υψηλής ποιότητας πυρίμαχα υλικά και έχει δοκιμαστεί πολλές φορές για να εξασφαλίσει ασφαλή και αποτελεσματική φόρτιση. Εξαιρετικά συμπαγές μέγεθος με είσοδο 85-220V, κατάλληλο για αποθήκευση σε τσάντα.

ΛΟΙΠΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Χρώμα: λευκό

Υλικό: πλαστικό ABS

Τάση: 85-220 V

Ο αγοραστής δικαιούται έκπτωση στην πρώτη αγορά. Με την αγορά αυτή, εκτός από το προϊόν, αντικείμενο αγοράς είναι και μια δωροεπιταγή, η τιμή αγοράς της οποίας ισούται με το ποσό της έκπτωσης που λαμβάνει ο αγοραστής στο προϊόν.