-39%

Βάση κουζίνας 4 σε 1 (+50 πλέγματα ΔΩΡΕΑΝ) δωροεπιταγή

Επίσης δεν ξέρετε πού να βάλετε το σφουγγάρι μετά από κάθε πλύσιμο ή πού να βάλετε το φαγητό που περίσσεψε; Τότε αυτό το gadget είναι ένα “must have” για εσάς.

Εξοικονομήστε: 13,00 (39%)

Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

19,99

Ποσότητα:
Δημοφιλής
1x 19,992x 16,903x 14,90
Κωδικός προϊόντος: UmiLov Κατηγορίες: , ,

ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ

Σας προσφέρουμε μια ευέλικτη τριγωνική βάση που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ως:
✅ αντιφρακτικό φίλτρο αποστράγγισης
✅σουρωτήρι για ζυμαρικά, λαχανικά, τσάι
✅σακούλα σκουπιδιών (επαναχρησιμοποιήσιμη)
✅ μια σχάρα για το στέγνωμα πανιών και σφουγγαριών

ΠΙΑΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΟ ΜΙΚΡΑ ΣΩΜΑΤΙΔΙΑ

Λόγω της πυκνότητάς του, το λεπτό πλέγμα συλλαμβάνει όλα τα μικρά σωματίδια που κανονικά θα γλιστρούσαν μέσα από το φίλτρο, έτσι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως βουλώσει η αποχέτευση σας. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στην κουζίνα, στο μπάνιο ή σε άλλα δωμάτια. Το δίχτυ είναι αντικαταστάσιμο, επομένως μπορεί να αλλαχθεί μετά από κάθε χρήση.

ΚΟΜΨΟ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΟ

Χάρη στην εύκαμπτη δομή του, η βάση μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πολλούς τρόπους. Όταν το δίχτυ δεν χρησιμοποιείται, μπορεί να τοποθετηθεί σε όρθια θέση και να χρησιμοποιηθεί ως ράφι στεγνώματος υφασμάτων και αποθήκευση σφουγγαριών.

ΔΥΝΑΤΟ ΔΙΧΤΥ

Το δίχτυ είναι εξαιρετικά ισχυρό, επομένως μπορεί να αντέξει το βάρος έως και τριών κουτιών – είναι επίσης εξαιρετικά ελαστικό και σταθερό. Μπορείτε να το τεντώσετε και να το προσαρμόσετε στις προτιμήσεις σας χωρίς καμία ανησυχία.

ΑΠΛΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Η ίδια η εγκατάσταση είναι εντελώς απλή. Κολλήστε τη βεντούζα στο επιθυμητό σημείο, τοποθετήστε τη βάση πάνω της και στη συνέχεια καλύψτε την με ένα κομψό πλακάκι.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Διαστάσεις: 21X16.2X2 cm
Πάχος πλάκας: 4 mm
Υλικό: Μέταλλο, πλαστικό
Σχήμα: τετράγωνο
Χρώμα: σκούρο πράσινο

Η συσκευασία περιλαμβάνει: 1 βάση αποστράγγισης + 50 σακούλες αποθήκευσης, βεντούζα στο κάτω μέρος

Ο αγοραστής δικαιούται έκπτωση στην πρώτη αγορά. Με την αγορά αυτή, εκτός από το προϊόν, αντικείμενο αγοράς είναι και μια δωροεπιταγή, η τιμή αγοράς της οποίας ισούται με το ποσό της έκπτωσης που λαμβάνει ο αγοραστής στο προϊόν.