-60%

Αυτοκόλλητες θήκες για κλαδιά φυτών (20 τεμάχια) – BranchOrg® δωροεπιταγή

Θέλετε να τακτοποιήσετε τα κλαδιά των φυτών στον τοίχο σας για να αναπτυχθούν προς την επιθυμητή κατεύθυνση και όλα να φαίνονται άψογα και κομψά; Σας παρουσιάζουμε τις πρακτικές αόρατες αυτοκόλλητες βάσεις μας με τις οποίες μπορείτε εύκολα και χωρίς τρύπημα να λύσετε όλα τα προβλήματα που σχετίζονται με την ανάπτυξη κλαδιών και καλωδίων φυτών.

Εξαντλημένο

Κωδικός προϊόντος: StList Κατηγορία:

ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΤΕ ΤΑ ΚΛΑΔΙΑ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ

Τα διάσπαρτα κλαδιά φυτών δεν θα αποτελούν πλέον πρόβλημα, καθώς μπορείτε τώρα να τα κατευθύνετε προς την κατεύθυνση που θέλετε να μεγαλώσουν στους τοίχους του σπιτιού σας – μέσα ή έξω με αυτές τις καινοτόμες και κομψές αυτοκόλλητες θήκες για κλαδιά.

ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΙΧΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ

Απλώς σκουπίστε τον τοίχο και ξεκολλήστε το προστατευτικό φύλλο, κολλήστε στο επιθυμητό σημείο στον τοίχο και η εγκατάσταση ολοκληρώθηκε. Δεν χρειάζεται τρύπημα, η πράσινη θήκη στερέωσης φύλλου ανοίγει και κλείνει εύκολα. Είναι κατασκευασμένο από ακρυλική κόλλα, χωρίς ίχνη, διάφανη και ισχυρή πρόσφυση. Μπορεί να αφαιρεθεί όταν δεν χρησιμοποιείται χωρίς να αφήνει ίχνη.

ΠΟΛΛΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ

Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για φυτά εξωτερικού χώρου ή εσωτερικού χώρου, κατάλληλα για μικρά, μεσαία φυτά και σπορόφυτα. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την διαχείριση οικιακών καλωδίων και άλλων καλωδιώσεων. Οι βάσεις είναι κατάλληλες για επίπεδες επιφάνειες όπως: βαμμένοι τοίχοι, ξύλο, γυαλί, μάρμαρο, πλακάκια, αλουμίνιο ή κεραμικά.

ΑΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Χρώμα: Πράσινο
Υλικό: Πλαστικό ABS
Μέγεθος: 3,3 εκ. x 1,2 εκ.
Στη συσκευασία παίρνετε: 20 τεμάχια αυτοκόλλητες θήκες

Ο αγοραστής δικαιούται έκπτωση στην πρώτη αγορά. Με την αγορά αυτή, εκτός από το προϊόν, αντικείμενο αγοράς είναι και μια δωροεπιταγή, η τιμή αγοράς της οποίας ισούται με το ποσό της έκπτωσης που λαμβάνει ο αγοραστής στο προϊόν.