-40%

ΓΑΝΤΙ SPIDERMAN – ένα δημιουργικό παιχνίδι για παιδιά + δωροεπιταγή

Ένα δημιουργικό παιχνίδι που θα διασκεδάσει το παιδί σας για ώρες και θα το ενθαρρύνει να είναι δραστήριο αντί να παίζει βιντεοπαιχνίδια.

Εξοικονομήστε: 18,01 (40%)

Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

26,99

Ποσότητα:
Δημοφιλής
1x 26,992x 22,903x 20,90
Κωδικός προϊόντος: Spiderman Κατηγορία:

ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΑΣ HERO KIT

Ο διάσημος ήρωας Spider-Man είναι πολύ δημοφιλής και λατρεύτηκε από τα παιδιά για την ιδιαίτερη δύναμή του – να ρίχνει τον ιστό.
Στον κόσμο της φαντασίας όλοι νιώθουμε καλύτερα, ειδικά τα πιτσιρίκια που με τη βοήθεια αυτού του παιχνιδιού θα νιώσουν σαν τον αγαπημένο τους ήρωα και θα αποκτήσουν τη σούπερ δύναμη που τον κάνει τόσο αγαπημένο. Το διασκεδαστικό παιχνίδι και η μίμηση του Spider-Man θα κρατήσουν τα παιδιά απασχολημένα για ώρες.

ΕΝΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

Πρακτικό στη χρήση. Εκτός από τον εκτοξευτή διχτυού, η συσκευασία περιλαμβάνει επίσης ένα γάντι με την τυπική ετικέτα Spider-Man, το οποίο τοποθετείται πρώτα στο χέρι.
Το μέρος που πυροβολεί το δίχτυ και έχει τα βελάκια τοποθετείται στο χέρι και στερεώνεται στον καρπό με λουράκι.
Στη συνέχεια, τα βελάκια εισάγονται, ενεργοποιούνται και εκτοξεύονται μέσω ενός διακόπτη.

100% ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ

Όταν εκτοξευτεί το δίχτυ, τα παιδιά δεν μπορούν να πληγωθούν επειδή το υλικό πάνω από τα βελάκια είναι μαλακό και κολλώδες, επομένως είναι απολύτως ασφαλές. Είναι κατασκευασμένο από ποιοτικό και μη τοξικό πλαστικό ABS.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Υλικό: Πλαστικό ABS
Χρώμα: Spiderman
Κατάλληλο για όλα τα παιδιά άνω των 4 ετών

Ο αγοραστής δικαιούται έκπτωση στην πρώτη αγορά. Με την αγορά αυτή, εκτός από το προϊόν, αντικείμενο αγοράς είναι και μια δωροεπιταγή, η τιμή αγοράς της οποίας ισούται με το ποσό της έκπτωσης που λαμβάνει ο αγοραστής στο προϊόν.