-29%

Μαγικό επεκτεινόμενο λάστιχο ποτίσματος δωροεπιταγή

Το μαγικό λάστιχο είναι ένα επαναστατικό εύκαμπτος λάστιχο κήπου. Κατάλληλο για καθάρισμα και πότισμα. Είναι εξαιρετικά ελαφρύ και σας εξοικονομεί χώρο αποθήκευσης.

Εξοικονομήστε: 8,00 (28%)

Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

19,99

Ποσότητα:
Δημοφιλής
1x 19,992x 16,903x 14,90
Κωδικός προϊόντος: Slauh30m Κατηγορίες: , ,

ΜΟΝΙΜΗ ΧΡΗΣΗ

Πυρήνας δύο στρώσεων 100% φυσικό λάτεξ, που διακρίνεται από εξαιρετικά ανθεκτικό πυρήνα λατέξ και συμπαγή εξωτερική ύφανση. Ένα υψηλής ποιότητας λάστιχο δεν θα σπάσει ποτέ ή θα ραγίσει, επομένως δεν θα έχει διαρροή. Είναι σχεδιασμένο για την ισχυρότερη αντοχή που μπορεί να αντέξει υψηλές και χαμηλές θερμοκρασίες..

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΠΕΚΤΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Το μαγικό λάστιχο επιμηκύνεται αυτόματα με την πίεση του νερού έως και 3 φορές το μήκος του και συρρικνώνεται όταν το νερό είναι κλειστό.

ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ

ΠΟΛΥΧΡΗΣΤΙΚΟ

Είναι εξαιρετικό εργαλείο για τον κήπο, και λόγω της δυνατής πίεσης είναι ιδανικό για τον καθαρισμό του αυτοκινήτου, του μπαλκονιού ή οποιασδήποτε άλλης επιφάνειας. Είναι εξαιρετικά ελαφρύ και εξαλείφει τη δυσκολία της χρήσης βαρέων, ογκωδών συμβατικών λάστιχων.

7 ΤΡΟΠΟΙ ΨΕΚΑΣΜΟΥ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Υλικό: νάιλον, πλαστικό, μέταλλο
Μήκος: 15 m
Χρώμα: πράσινο

Ο αγοραστής δικαιούται έκπτωση στην πρώτη αγορά. Με την αγορά αυτή, εκτός από το προϊόν, αντικείμενο αγοράς είναι και μια δωροεπιταγή, η τιμή αγοράς της οποίας ισούται με το ποσό της έκπτωσης που λαμβάνει ο αγοραστής στο προϊόν.