-35%

Ασύρματος τεμαχιστής – SLICY® δωροεπιταγή

Βαρεθήκατε τους χειροκίνητους κόφτες; Ο μίνι κόφτης φαγητού με κινητήρα 30 W έχει σχεδιαστεί για να κόβει φαγητό σε δευτερόλεπτα με ένα άγγιγμα, εξοικονομώντας σας περισσότερο χρόνο και ενέργεια.

Εξαντλημένο

Κωδικός προϊόντος: RezPos Κατηγορία:

ΦΟΡΗΤΟ ΚΑΙ ΑΣΥΡΜΑΤΟ

Φορτίστε μόνο για 3 ώρες μέσω καλωδίου USB και μπορείτε να απολαύσετε ασύρματη λειτουργεία για περισσότερο από ένα μήνα. Χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, χαμηλός θόρυβος, κινητήρας υψηλής απόδοσης 30 W. Ελαφρύς σχεδιασμός. Είναι πολύ κατάλληλο για μικρές κουζίνες, κάμπινγκ, ταξίδια ή άλλες περιστάσεις.

ΕΥΚΟΛΟ ΣΤΗΝ ΧΡΗΣΗ

Εξοικονομήστε περισσότερο χρόνο και προσπάθεια για να ψιλοκόψετε, να ανακατέψετε και να πολτοποιήσετε τα πάντα. Λειτουργεί μόνο με το πάτημα ενός κουμπιού για να ψιλοκόψετε γρήγορα κρεμμύδια, να κόψετε σε φέτες υλικά σαλάτας, να αναμίξετε σάλτσες ή σκόρδο, πιπεριές ή ξηρούς καρπούς. Λειτουργεί ως εξαιρετικός κόφτης για σκόρδο και λαχανικά για σάλτσες και πιάτα. Μπορείτε εύκολα να φτιάξετε πιο απαλούς πουρέδες, πέστο και γουακαμόλε.

ΦΟΡΤΙΣΗ USB

Ο μίνι κόφτης μας τροφοδοτείται μέσω σύνδεσης USB (μπαταρία 2000 mAh) μπορείτε να τον φορτίσετε μέσω υπολογιστή, φορτιστή τηλεφώνου ή power bank. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί περίπου ένα μήνα μετά την πλήρη φόρτιση. Με χωρητικότητα 250 ml, ο ηλεκτρικός μίνι κόφτης είναι συμπαγής και εύκολος στη μεταφορά, εξοικονομώντας χώρο όταν ταξιδεύετε ή κατασκηνώνετε.

ΑΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Χρώμα: Άσπρο
Ισχύς: 30W
Χωρητικότητα: 250ml
Υλικό λεπίδας: Ανοξείδωτο ατσάλι
Υλικό δοχείου: Πλαστικό ABS

Ο αγοραστής δικαιούται έκπτωση στην πρώτη αγορά. Με την αγορά αυτή, εκτός από το προϊόν, αντικείμενο αγοράς είναι και μια δωροεπιταγή, η τιμή αγοράς της οποίας ισούται με το ποσό της έκπτωσης που λαμβάνει ο αγοραστής στο προϊόν.