-32%

Προέκταση της περιστρεφόμενης βρύσης – WATEREXT® δωροεπιταγή

Παρουσιάζουμε την καινοτόμο περιστρεφόμενη επέκταση 1080 μοιρών για βρύσες! Με αυτήν την επέκταση θα μπορείτε να απολαύσετε περισσότερη ευελιξία και ευκολία στην καθημερινότητά σας. Τώρα δεν χρειάζεται πλέον να παλεύετε με ογκώδεις κατσαρόλες και τηγάνια κάτω από τη βρύση.

Εξοικονομήστε: 10,00 (32%)

Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

20,99

Ποσότητα:
Δημοφιλής
1x 20,992x 17,903x 15,90
Κωδικός προϊόντος: ProPipa Κατηγορίες: , , , ,

ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΕΛΙΞΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ

Με την περιστρεφόμενη προέκταση 1080 μοιρών, μπορείτε πλέον να φτάσετε σε κάθε γωνία του νεροχύτη ή της μπανιέρας σας. Δεν χρειάζεται πλέον να λυγίζετε ή να τεντώνεστε για να φτάσετε στο κάτω μέρος της μπανιέρας καθώς η προέκταση μετακινείται εύκολα για να ταιριάζει σε κάθε σας ανάγκη. Επιπλέον, η πρόσθετη ευελιξία σάς επιτρέπει να καθαρίζετε εύκολα ακόμη και τα μεγαλύτερα και πιο δύσκολα τηγάνια.

ΕΥΚΟΛΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Η επέκταση είναι εύκολη στην εγκατάσταση και την αφαίρεση. Με τον καθολικό σχεδιασμό του, ταιριάζει σχεδόν σε όλους τους τύπους βρυσών. Δεν απαιτεί ειδικά εργαλεία και δεν απαιτεί μόνιμες τροποποιήσεις στη βρύση σας. Απλώς συνδέστε την προέκταση και είστε έτοιμοι να χρησιμοποιήσετε τη βελτιωμένη βρύση σας!

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΝΕΡΟΥ

Αυτή η περιστρεφόμενη επέκταση θα σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε νερό με τη λειτουργία εξοικονόμησης νερού. Η ροή του νερού μπορεί να ρυθμιστεί εύκολα μέσω της προέκτασης, επιτρέποντάς σας να μειώσετε τη ροή του νερού χωρίς να θυσιάζετε την ποιότητα του νερού. Αυτό όχι μόνο θα σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στους λογαριασμούς του νερού σας, αλλά και να κάνετε το δικό σας μέρος για να σώσετε το περιβάλλον.

ΥΛΙΚΑ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Φτιαγμένο από υλικά υψηλής ποιότητας, αυτή η περιστρεφόμενη προέκταση είναι κατασκευασμένη για να διαρκεί. Ανθεκτικό στη διάβρωση και τη σκουριά, αυτό το προϊόν θα αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου. Επιπλέον, η επέκταση καθαρίζεται και συντηρείται εύκολα, εξασφαλίζοντάς σας μεγάλη διάρκεια ζωής και εξαιρετική απόδοση.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Υλικό: ABS
Χρώμα: ασημί
Διαστάσεις: εσωτερική διάμετρος: 20mm; 22mm; εξωτερική διάμετρος: 24 mm

 

Ο αγοραστής δικαιούται έκπτωση στην πρώτη αγορά. Με την αγορά αυτή, εκτός από το προϊόν, αντικείμενο αγοράς είναι και μια δωροεπιταγή, η τιμή αγοράς της οποίας ισούται με το ποσό της έκπτωσης που λαμβάνει ο αγοραστής στο προϊόν.