-47%

Οθόνη με μεγεθυντικό φακό BIGSCREENER® δωροεπιταγή

Εξοικονομήστε: 16,91 (47%)

Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

18,99

Ποσότητα:
Δημοφιλής
1x 18,992x 16,903x 14,90
Κωδικός προϊόντος: PovSlike Κατηγορίες: ,

ΟΤΑΝ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΟ

Πείτε αντίο στα κουρασμένα μάτια για να κοιτάξετε τη μικρή οθόνη του τηλεφώνου σας. Χρησιμοποιήστε μεγεθυντικό φακό οθόνης που θα μεγεθύνει την εικόνα στο τηλέφωνό σας έως και 3 φορές.

ΑΝΤΙΟ ΚΟΥΡΑΣΗ

Η παρατεταμένη συγκέντρωση σε μια μικρή βάση προκαλεί δυσφορία και ορατή κόπωση. Το BIGSCREENER® λειτουργεί ως προβολέας τηλεφώνου και διευκολύνει την προβολή της οθόνης για αρκετές ώρες.

ΤΕΛΕΙΟ ΓΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΑΙΝΙΩΝ

Εάν χρησιμοποιείτε μεγεθυντικό φακό οθόνης, κρατήστε απόσταση 1 έως 2 μέτρα για να εξασφαλίσετε την καλύτερη εμπειρία προβολής. Το BIGSCREENER® χρησιμοποιεί οπτική τεχνολογία υψηλής ανάλυσης, η οποία επιτρέπει μεγέθυνση έως και 3x. Η εικόνα είναι καθαρή και η κίνηση πιο εκφραστική!

ΚΟΜΨΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Το BIGSCREENER® έχει έναν απλό και κομψό σχεδιασμό, που καθιστά αυτό το προϊόν την καλύτερη επιλογή ως δώρο για τους φίλους ή τους αγαπημένους σας.

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ

Ο μεγεθυντικός φακός BIGSCREENER® είναι κατάλληλος για φορητές συσκευές όλων των μεγεθών. Είναι ελαφρύς και φορητός. Μόλις διπλωθεί είναι τόσο λεπτός όσο ένα σημειωματάριο και μπορεί εύκολα να μεταφερθεί σε μια τσάντα. Μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε, στο σπίτι, στο γραφείο, στο αυτοκίνητο ή εν κινήσει.

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Διαστάσεις: περίπου 25,7 x 17,3 x 0,2 εκ
Βάρος: περίπου  308γρ
Χρώμα: Μαύρο, λευκό ή κόκκινο (το χρώμα είναι τυχαίο)
Υλικό: πλαστικό και  PMMA

Ο αγοραστής δικαιούται έκπτωση στην πρώτη αγορά. Με την αγορά αυτή, εκτός από το προϊόν, αντικείμενο αγοράς είναι και μια δωροεπιταγή, η τιμή αγοράς της οποίας ισούται με το ποσό της έκπτωσης που λαμβάνει ο αγοραστής στο προϊόν.