-34%

Διακοσμητικό χριστουγεννιάτικο δέντρο – ορειβάτης δωροεπιταγή

Δημιουργήστε μια υπέροχη ατμόσφαιρα για τις επερχόμενες γιορτές, με έναν άτακτο Άγιο Βασίλη να ανεβοκατεβαίνει τη σκάλα του. Όλη η οικογένεια θα διασκεδάσει με αυτό.

Εξοικονομήστε: 11,00 (34%)

Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

20,99

Ποσότητα:
Δημοφιλής
1x 20,992x 17,903x 15,90
Κωδικός προϊόντος: PleBoz Κατηγορίες: ,

👉ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΗΣ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑΣ 

Είσαι από αυτούς που σκέφτονται τα χριστουγεννιάτικα στολίδια τον Οκτώβριο, γιατί απλά σου αρέσει το όμορφο χρυσοκόκκινο χρώμα και τα ασορτί στολίδια που διακοσμούν το σπίτι και το έλατο σου; Τότε αυτός ο μοναδικός Άγιος Βασίλης είναι για εσάς.

Με τις αστείες κινήσεις του και το τραγούδι της περίφημης χριστουγεννιάτικης μελωδίας, ο θεός με μια τσάντα γεμάτη δώρα, που κουβαλάει στην πλάτη του, διακόσμησε τέλεια τον επιθυμητό χώρο ή αντικείμενο.

👉 ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Το λευκό και κόκκινο moz, ιδιαίτερα δημοφιλές στα παιδιά τον Δεκέμβριο, μπορεί εύκολα να διακοσμήσει κάθε χώρο και έτσι να φέρει αληθινή χαρά και ευτυχία. Σκάλα, μήκους 50 cm, που τοποθετείται ή κρεμιέται εύκολα σε τοίχο, πόρτα, παράθυρο, μπαλκόνι ή χριστουγεννιάτικο δέντρο. Η σύνθεσή του, στο μέτρο 25 cm * 12 cm * 2,6 cm, είναι πολύ απλή και γρήγορη.

👉 ΤΕΛΕΙΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ Ή ΤΟ ΣΠΙΤΙ

Γιατί φτιάχτηκε ως μοναδικό διακοσμητικό, ίσως συνδυασμένο με άλλα διακοσμητικά, αλλά έτσι όπως ήταν έπαιξε τέλεια τον ρόλο του και σου έφτιαχνε τη διάθεση κάθε φορά που το κοιτάς. Ακόμη και στον επαγγελματικό σας χώρο θα παίζει μια ελκυστική μελωδία, συνοδευόμενη από μια γνωστή αλλά μυστηριώδη δύναμη.

 

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε πολλές φορές ταυτόχρονα, γιατί λόγω της μοναδικότητάς του δεν χάνει την αξία του. Έτσι, δεν θα χρειάζεται να αγοράζετε νέα στολίδια κάθε καλοκαίρι, μπορείτε εύκολα να τα ενημερώσετε. Στο τέλος της περιόδου των διακοπών, διπλώστε το και αποθηκεύστε το για το επόμενο καλοκαίρι.

👉ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΑΓΑΠΟΥΝ

Τα μικρά μας είναι οι μεγαλύτεροι θαυμαστές των Χριστουγέννων, των δώρων και ό,τι σχετίζεται με τις γιορτές. Κάντε τους χαρούμενους και ξαφνιάστε τους με αυτό το διασκεδαστικό διακοσμητικό παιχνίδι που θα φέρει κρυφά την αγνή ευτυχία στη ζωή σας το βράδυ. Συνδεθείτε με την ομάδα σας και διασκεδάστε μαζί και απολαύστε παρακολουθώντας τον Άγιο Βασίλη να αναρριχείται.

Μήκος σκάλας: 50 cm

Οι λαμπτήρες δεν περιλαμβάνονται στη συσκευασία

Ο αγοραστής δικαιούται έκπτωση στην πρώτη αγορά. Με την αγορά αυτή, εκτός από το προϊόν, αντικείμενο αγοράς είναι και μια δωροεπιταγή, η τιμή αγοράς της οποίας ισούται με το ποσό της έκπτωσης που λαμβάνει ο αγοραστής στο προϊόν.