-47%

Νυχοκόπτης με LED για κατοικίδια – PetLED δωροεπιταγή

Όλοι γνωρίζουμε πόσο δύσκολο είναι να κόβεις τα νύχια των κατοικίδιων. Για αυτά, δεν είναι μια διασκεδαστική δραστηριότητα. Εδώ και καιρό αναζητούσαμε τον τέλειο νυχοκόπτη, ο οποίος είναι αρκετά δυνατός, ακριβής και με τον οποίο θα κόβουμε εύκολα και ανώδυνα τα νύχια των κατοικίδιων μας. Το έχουμε επιτέλους!

Εξοικονομήστε: 20,00 (46%)

Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

22,99

Ποσότητα:
Δημοφιλής
1x 22,992x 19,903x 17,90
Κωδικός προϊόντος: PetNail Κατηγορία:

ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟ ΦΩΣ LED ΚΑΙ ΜΕΓΕΘΥΝΤΙΚΟΣ ΦΑΚΟΣ

Αυτός ο νυχοκόπτης θα σας επιτρέψει να κόψετε με ασφάλεια τα νύχια του κατοικίδιου ζώου σας χωρίς την πιθανότητα να δημιουργηθεί άγχος. Ο νυχοκόπτης διαθέτει ειδικό φως LED για να βλέπετε ποιο μέρος του νυχιού είναι ασφαλές να κόψετε. Ο ενσωματωμένος μεγεθυντικός φακός με μεγέθυνση έως και 5x φορές επιτρέπει τη μέγιστη ακρίβεια κατά την κοπή των νυχιών για το κατοικίδιο ζώο σας.

ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ

Η λεπίδα είναι κατασκευασμένη από ανοξείδωτο χάλυβα και θα κόψει σωστά τα νύχια σε οποιαδήποτε γωνία. Ο νυχοκόπτης είναι φτιαγμένος έτσι ώστε να εφαρμόζει άνετα στο χέρι και να μην προκαλεί κόπωση ή κράμπες. Δεν χρειάζεται πλέον να πληρώνετε επαγγελματίες για να κόψουν τα νύχια του κατοικίδιου σας κάνοντας έτσι τη ζωή πιο εύκολη και για το κατοικίδιο σας.

ΕΥΧΡΗΣΤΟΣ

Δεν είναι δύσκολο στην χρήση, απλώς τοποθετήστε το νύχι και πιέστε, και ο νυχοκόπτης θα συγκρατήσει το νύχι για να αποφύγετε το χάος. Κατάλληλο για σκύλους, γάτες, κουνέλια, μεγάλους παπαγάλους…

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Υλικό: Ανοξείδωτο ατσάλι
Χρώμα: Πορτοκαλί-Γκρι

Ο αγοραστής δικαιούται έκπτωση στην πρώτη αγορά. Με την αγορά αυτή, εκτός από το προϊόν, αντικείμενο αγοράς είναι και μια δωροεπιταγή, η τιμή αγοράς της οποίας ισούται με το ποσό της έκπτωσης που λαμβάνει ο αγοραστής στο προϊόν.