-42%

Αντιολισθητικά κραμπόν σιλικόνης – IceGrip + δωροεπιταγή

Το μισείς όταν τα παπούτσια σου γλιστρούν σε παγωμένα πατώματα; Αυτές οι λαβές πάγου σιλικόνης είναι ιδανικές για τις ολισθηρές μέρες του χειμώνα. Απλώς τοποθετήστε τα στα παπούτσια σας και μην γλιστρήσετε ποτέ ξανά!

Εκκαθάριση

20,99

Ποσότητα:
Δημοφιλής
1x 20,992x 17,903x 15,90
Κωδικός προϊόντος: OpriLed Κατηγορίες: ,

ΔΕΝ ΘΑ ΓΛΙΣΤΡΗΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ

Τα κραμπόν πάγου σιλικόνης είναι ιδανικά για παγωμένες μέρες που το έδαφος είναι παγωμένο και γλιστερό. Μπορείτε να τα στερεώσετε στις σόλες των παπουτσιών σας και έτσι να αποφύγετε τις δυσάρεστες πτώσεις. Με τη βοήθεια λαβών σιλικόνης, εσείς και τα πόδια σας θα παραμείνετε ασφαλείς.

ΙΔΑΝΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΓΛΥΣΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ

Όταν οι αιχμές στη λαβή πάγου στερεωθούν στα παπούτσια σας, θα κολλήσουν στην επιφάνεια του πάγου και θα μπορείτε να περπατάτε κανονικά χωρίς να γλιστρήσετε. Αποτελούν λοιπόν ιδανική επιλογή για τις ολισθηρές μέρες του χειμώνα! Μπορείτε να τα φοράτε κάθε μέρα – στη δουλειά, για μια βόλτα στην πόλη ή μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για διάφορες αθλητικές δραστηριότητες – τρέξιμο, πεζοπορία,…

ΕΥΚΟΛΗ ΣΥΝΔΕΣΗ

Ταιριάζουν σε κάθε σχήμα παπουτσιού. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ μεγέθους M (34-40) και L (41-46).

Η εγκατάσταση είναι απολύτως εύκολη – τοποθετήστε τα στο μπροστινό και πίσω μέρος και είστε έτοιμοι!

ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Είναι κατασκευασμένα από premium σιλικόνη, η οποία είναι πολύ ανθεκτική και ελαστική. Είναι εγγυημένα ότι θα σας εξυπηρετήσουν για μεγάλο χρονικό διάστημα και θα σας προστατεύσουν από το γλίστρημα. Είναι επίσης πολύ συμπαγείς και μπορούν να διπλωθούν, ώστε να μπορείτε να τα έχετε πάντα μαζί σας.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Χρώμα: Όπως εικόνα
Υλικό: Σιλικόνη, μέταλλο
Μέγεθος: M (34-40) και L (41-46)
Η συσκευασία περιλαμβάνει: 1 ζευγάρι λαβές πάγου σιλικόνης
Ο αγοραστής δικαιούται έκπτωση στην πρώτη αγορά. Με την αγορά αυτή, εκτός από το προϊόν, αντικείμενο αγοράς είναι και μια δωροεπιταγή, η τιμή αγοράς της οποίας ισούται με το ποσό της έκπτωσης που λαμβάνει ο αγοραστής στο προϊόν.