-69%

Εργαλείο αφαίρεσης ζιζανίων – ProRemover δωροεπιταγή

Προσκαλέστε τους φίλους σας και νιώστε περήφανοι για την καθαρή αυλή σας! Δεν φυτρώνουν άλλα ζιζάνια παντού! Ο γάντζος του εργαλείου αφαίρεσης ζιζανίων μπαίνει κάτω από τη ρίζα του ίδιου του ζιζανίου για να μην ξαναφυτρώσει το ζιζάνιο.

Εξαντλημένο

Κωδικός προϊόντος: OdsPlev Κατηγορίες: , ,

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΖΙΖΑΝΙΩΝ

Θέλετε να καθαρίσετε γρήγορα και αποτελεσματικά τον κήπο και το πεζοδρόμιό σας από επίμονα ζιζάνια; Το ProRemover με την ανώτερη λειτουργική του σχεδίαση σάς επιτρέπει να αφαιρείτε τα ζιζάνια μέσα σε λίγα μόνο λεπτά. Μετά το ξεβοτάνισμα, καθαρίστε με μια σκούπα και το πεζοδρόμιο ή η αυλή σας θα είναι και πάλι σε άριστη κατάσταση.

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΣΚΥΨΙΜΟ ΚΑΙ ΓΟΝΑΤΙΣΜΑ

Δεν χρειάζεται πλέον να γονατίζετε ή να σκύβετε ενώ αφαιρείτε τα ζιζάνια, ένα κάθε φορά. Όχι άλλα ζιζανιοκτόνα που θα αφήσουν δυσάρεστη οσμή στα ρούχα και το δέρμα σας. Το ProRemover είναι πρακτικό και εύκολο στη χρήση, μπορείτε να προσαρμόσετε την ειδική επιμήκη λαβή ανάλογα με το ύψος σας, ώστε να είναι απλή και άνετη στη χρήση τόσο για παιδιά όσο και για ενήλικες, χωρίς να χρειάζεται σκύψιμο. Οι μέρες που καταπονούσατε τα γόνατά σας τελείωσαν και επίσημα!

ΕΥΚΟΛΗ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ

Το σετ αφαίρεσης ζιζανίων είναι ρυθμιζόμενο, μπορείτε εύκολα να το τοποθετήσετε στη ρυθμιζόμενη λαβή που υπάρχει στη συσκευασία (ή σε οποιαδήποτε άλλη λαβή). Απλώς σφίξτε τις βίδες ρύθμισης και είστε έτοιμοι για δράση! Το ProRemover είναι μια μεγάλη βοήθεια για όλη την οικογένεια! Τώρα μπορείτε να αφιερώσετε λιγότερο χρόνο στο ξεβοτάνισμα και περισσότερο σε δραστηριότητες που πραγματικά απολαμβάνετε.

ΑΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Υλικό: Ανοξείδωτο ατσάλι και κράμα αλουμινίου
Μέγεθος λαβής: Ρυθμιζόμενο (47-80 cm)
Μέγιστο μέγεθος συναρμολογημένου προϊόντος: 111 cm
Βάρος: περίπου 500g

Ο αγοραστής δικαιούται έκπτωση στην πρώτη αγορά. Με την αγορά αυτή, εκτός από το προϊόν, αντικείμενο αγοράς είναι και μια δωροεπιταγή, η τιμή αγοράς της οποίας ισούται με το ποσό της έκπτωσης που λαμβάνει ο αγοραστής στο προϊόν.