-33%

Καθαριστικό Τριχών Κατοικίδιων (1+1 δώρο) δωροεπιταγή

Πόσες φορές έχετε βρεθεί με τρίχες της γάτας ή του σκύλου σας να έχουν εισβάλει στα ρούχα σας;Με αυτό το πρωτοποριακό αφαιρετικό τριχών από σιλικόνη μπορείτε τελικά να απαλλαγείτε από όλες αυτές τις ενοχλητικές τρίχες εφαρμόζοντάς το απευθείας σε ρούχα και αντικείμενα κατοικίδιων ζώων ή βάζοντάς τις στο στεγνωτήριο.

 

Εξοικονομήστε: 9,91 (33%)

Σε απόθεμα (επιπλέον μπορεί να ζητηθεί κατόπιν παραγγελίας)

19,99

Ποσότητα:
Δημοφιλής
1x 19,992x 16,903x 14,90
Κωδικός προϊόντος: OdsDlak Κατηγορίες: ,

ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΤΡΙΧΕΣ ΣΤΑ ΡΟΥΧΑ ΣΑΣ

Πόσες φορές έχετε βρεθεί να έχουν εισβάλει τρίχες της γάτας ή του σκύλου σας στα ρούχα σας; Με αυτό το πρωτοποριακό αφαιρετικό τριχών από σιλικόνη μπορείτε τελικά να απαλλαγείτε από όλες αυτές τις ενοχλητικές τρίχες εφαρμόζοντάς το απευθείας σε ρούχα και αντικείμενα κατοικίδιων ζώων ή βάζοντάς τις στο στεγνωτήριο.

 

ΥΠΟΑΛΛΕΡΓΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΒΑΚΤΗΡΙΑΚΟ

Κατασκευασμένο από σιλικόνη υψηλής ποιότητας και καλυμμένο με αντιβακτηριδιακή γέλη, το Καθαριστικό Τριχών Κατοικιδίων είναι ένα μη τοξικό, υποαλλεργικό και ασφαλές προϊόν τόσο για τα παιδιά σας όσο και για τα τριχωτά σας κατοικίδια!

 

Χρώμα: Πορτοκαλί, Πράσινο

 

Ο αγοραστής δικαιούται έκπτωση στην πρώτη αγορά. Με την αγορά αυτή, εκτός από το προϊόν, αντικείμενο αγοράς είναι και μια δωροεπιταγή, η τιμή αγοράς της οποίας ισούται με το ποσό της έκπτωσης που λαμβάνει ο αγοραστής στο προϊόν.