-32%

Ρυθμιζόμενο ράφι (38-55 cm) + δωροεπιταγή

  • Ιδανικό για χώρους που είναι δύσκολο να οργανωθούν
  • Με αντιολισθητική προστασία
  • Εξοικονομήστε χώρο
  • Ρυθμιζόμενο μήκος ραφιού
  • Δεν καταστρέφει τοίχους ή έπιπλα
Εξοικονομήστε: 12,00 (32%)

Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

24,99

Ποσότητα:
Δημοφιλής
1x 24,992x 21,903x 18,90
Κωδικός προϊόντος: NasPol Κατηγορίες: ,

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΧΩΡΟΥ

Ένα ρυθμιζόμενο ράφι ντουλάπας που κρατά το σπίτι σας τακτοποιημένο και οργανωμένο. Μπορείτε να το εγκαταστήσετε στην ντουλάπα, στο μπάνιο, στην κουζίνα, στο καμαρίνι, στο γραφείο ή οπουδήποτε αλλού. Δημιουργήστε επιπλέον χώρο για περισσότερα αντικείμενα.

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΤΕ ΧΩΡΟ

Μεγαλύτερος αποθηκευτικός χώρος για αντικείμενα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως σχάρες παπουτσιών, βιβλιοθήκες, ράφι ρούχων, ρούχα αποθήκευσης, κασκόλ, ζώνες, γλάστρες για φυτά και άλλα. Εξοικονομήστε χώρο και κάντε το σπίτι σας τακτοποιημένο και οργανωμένο.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ ΥΛΙΚΟ

Η βάση είναι κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας υλικό ABS και οι ράβδοι από ανοξείδωτο χάλυβα. Τα καλάμια μπορούν να προσαρμοστούν σε οποιοδήποτε μήκος (38 – 55 cm) και έτσι ταιριάζουν τέλεια στην ντουλάπα.

ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Εύκολη τοποθέτηση ανάμεσα σε δύο τοίχους ή σανίδες, χωρίς βίδες, καρφιά ή κόλλα. Είναι μια γρήγορη και εύκολη λύση για όλους όσους χρειάζονται περισσότερο χώρο.

Χωρίζει τον χώρο και σας βοηθά να αξιοποιήσετε πλήρως τον υπόλοιπο χώρο.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Χρώμα: άσπρο
Υλικό: ABS και ανοξείδωτο ατσάλι
Πλάτος: 24 cm
Μέγεθος: 38 cm – 55 cm
Στη συσκευασία περιλαμβάνεται: 1x Ρυθμιζόμενο ράφι

Ο αγοραστής δικαιούται έκπτωση στην πρώτη αγορά. Με την αγορά αυτή, εκτός από το προϊόν, αντικείμενο αγοράς είναι και μια δωροεπιταγή, η τιμή αγοράς της οποίας ισούται με το ποσό της έκπτωσης που λαμβάνει ο αγοραστής στο προϊόν.