-38%

Σετ σακίδιο πλάτης για θαμνοκοπτικό MYBACK δωροεπιταγή

Proteggiti mentre falci con un decespugliatore, e aumenta il tuo livello di comfort. Con questo set di zaino, il lavoro sarà molto più semplice e veloce.

Εξοικονομήστε: 15,91 (37%)

Σε απόθεμα (επιπλέον μπορεί να ζητηθεί κατόπιν παραγγελίας)

25,99

Ποσότητα:
Δημοφιλής
1x 25,992x 22,903x 19,90
Κωδικός προϊόντος: myback Κατηγορίες: ,

ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΕ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΣΤΟ ΣΑΚΙΔΙΟ

Είσαι κι εσύ από αυτούς που κρατούν όλο το βάρος στα χέρια τους ενώ κόβουν με θαμνοκοπτικό; Τώρα είναι η ώρα να αυξήσετε το επίπεδο άνεσης και αποτελεσματικότητάς σας.

Με αυτό το εξειδικευμένο σακίδιο, το θαμνοκοπτικό θα γίνει ο καλύτερος συνεργάτης σας για το κούρεμα του χόρτου.

ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Όχι μόνο το σακίδιο είναι εξαιρετικά άνετο, έχει και προστασία. Με αυτόν τον τρόπο θα αποφύγετε πιθανά ατυχήματα που μπορεί να συμβούν κατά το κούρεμα του χόρτου.

ΑΝΑΠΝΕΥΣΙΜΟ ΥΛΙΚΟ

Η εργασία με το θαμνοκοπτικό δεν είναι εύκολη. Και γι’ αυτό ακριβώς χρειάζεστε το υψηλότερο δυνατό επίπεδο βέλτιστου εξοπλισμού. Εξασφαλίστε την άνεση και την ασφάλεια που σας αξίζει.

Το σακίδιο πλάτης έχει επένδυση και το υλικό του επιτρέπει την αναπνοή, ώστε να μπορείτε να το φοράτε για μεγάλο χρονικό διάστημα, ακόμα κι αν ιδρώνετε ενώ εργάζεστε με το θαμνοκοπτικό.

ΕΥΚΑΜΠΤΟ

Το λουράκι του σακιδίου πλάτης στερεώνεται και αφαιρείται με μία κίνηση. Η υψηλή λειτουργικότητα, από την άλλη, κατανέμει το φορτίο σε ιδανικό επίπεδο στους ώμους, την πλάτη και τους γοφούς.

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ:

PREMIUM σχεδιασμός
Λουράκι ώμου με διπλή επένδυση
Άνετο και ευάερο
Χρώμα: μαύρο-πορτοκαλί

Ο αγοραστής δικαιούται έκπτωση στην πρώτη αγορά. Με την αγορά αυτή, εκτός από το προϊόν, αντικείμενο αγοράς είναι και μια δωροεπιταγή, η τιμή αγοράς της οποίας ισούται με το ποσό της έκπτωσης που λαμβάνει ο αγοραστής στο προϊόν.