-37%

Επαναφορτιζόμενη αντικουνουπική λάμπα LED 2 σε 1 με USB – LedMosquito® δωροεπιταγή

Μια αντικουνουπική λάμπα LedMosquito® 2 σε 1 θα λύσει επιτέλους το αιώνιο πρόβλημα των ενοχλητικών κουνουπιών. Προσελκύει αποτελεσματικά και καταστρέφει τα κουνούπια και τα άλλα έντομα στο σπίτι, τον κήπο, τη βεράντα ή το τροχόσπιτό σας. Προστατέψτε τον εαυτό σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα με το LedMosquito®, απαλλαγμένο από χημικές ουσίες και επιβλαβείς ουσίες!

Εξοικονομήστε: 15,01 (36%)

Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

25,99

Ποσότητα:
Δημοφιλής
1x 25,992x 22,903x 19,90
Κωδικός προϊόντος: MosTrap Κατηγορίες: ,

ΓΙΑ ΗΡΕΜΕΣ ΝΥΧΤΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ

Η λάμπα LedMosquito® χρησιμοποιεί υπεριώδεις ακτίνες που προσελκύουν τα κουνούπια και άλλα ιπτάμενα έντομα, όταν εισβολείς εισέρχονται στη λάμπα, σκοτώνονται αμέσως από ηλεκτροπληξία, σε αντίθεση με άλλα προϊόντα στην αγορά που αναγκάζουν τα έντομα να χάσουν μόνο τις αισθήσεις τους. Η λάμπα μας δεν χρησιμοποιεί χημικά ή άλλα τοξικά υλικά, είναι απολύτως ασφαλής για ανθρώπους και παιδιά, λειτουργεί αποτελεσματικά σε έκταση 50 έως 120 m2.

ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΗ ΛΑΜΠΑ LED

Η λάμπα κουνουπιών LedMosquito® διαθέτει ενσωματωμένο φως LED που μπορείτε να ανάψετε με το πάτημα ενός κουμπιού, ώστε να έχετε ένα εξαιρετικά λειτουργικό φως LED από μια λάμπα κουνουπιών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη νύχτα στο σπίτι ή στο κάμπινγκ. Στο κάτω μέρος της λάμπας υπάρχει μια λαβή με την οποία μπορείτε να μεταφέρετε τη λάμπα LED και να την περιστρέψετε 360 μοίρες.

ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΗ ΦΟΡΤΙΖΟΜΕΝΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ

Αυτή η premium λάμπα κουνουπιών διαθέτει ενσωματωμένη μπαταρία 4000mA που μπορείτε να τη φορτίσετε μέσω USB μέσω οποιασδήποτε συσκευής (υπολογιστή, PowerBank, φορτιστή κινητού κ.λπ.). Ο χρόνος που απαιτείται για την πλήρη φόρτιση της μπαταρίας είναι 8-9 ώρες, μετά την πλήρη φόρτιση μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για περισσότερες από 16 ώρες. Ο φορητός σχεδιασμός της σας επιτρέπει να την παίρνετε μαζί σας όπου την χρειάζεστε στο σπίτι, τα Σαββατοκύριακα, στο κάμπινγκ, στις διακοπές κ.λπ.

ΑΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Χρώμα: Μαύρο
Υλικό: Πλαστικό ABS
Διαστάσεις: 208mm x 105mm
Ισχύς: 5W
Τροφοδοσία: Καλώδιο τροφοδοσίας USB
Ισχύς μπαταρίας: 4000mA
Περιοχή εφαρμογής: 50-120m²
Χρόνος φόρτισης: 3-4 ώρες
Χρόνος χρήσης μετά τη φόρτιση: 8+ ώρες

Ο αγοραστής δικαιούται έκπτωση στην πρώτη αγορά. Με την αγορά αυτή, εκτός από το προϊόν, αντικείμενο αγοράς είναι και μια δωροεπιταγή, η τιμή αγοράς της οποίας ισούται με το ποσό της έκπτωσης που λαμβάνει ο αγοραστής στο προϊόν.