-24%

Πρακτικό Παντελόνι Cargo BattleFlex δωροεπιταγή

Το πρακτικό παντελόνι Cargo BattleFlex  είναι ιδανικό για υπαίθριες δραστηριότητες και καθημερινή χρήση, προσφέροντας άνεση, ανθεκτικότητα και ευελιξία. Ιδανικό για σωματική εργασία, ψάρεμα και άλλες δραστηριότητες.

36,99

Ποσότητα:
Δημοφιλής
1x 36,992x 31,903x 27,90
Κωδικός προϊόντος: MoskeHl Κατηγορίες: , , ,

ΕΛΑΦΡΥ ΚΑΙ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

Το πρακτικό αυτό παντελόνι BattleFlex είναι κατασκευασμένο από ελαφρύ, άνετο και ανθεκτικό στο σκίσιμο υλικό που είναι ιδανικό για σωματική εργασία και άλλες καθημερινές δραστηριότητες.

ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ ΥΦΑΣΜΑ

Το ελαστικό ύφασμα BattleFlex προσφέρει αντοχή στη φθορά. Ταυτόχρονα, το ύφασμα είναι αδιάβροχο, γεγονός που επιτρέπει στα σταγονίδια νερού να τρέξουν εύκολα από την επιφάνεια του υφάσματος.

ΕΡΓΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ

Τα γόνατα και ο καβάλος είναι εργονομικά κομμένα, γεγονός που εξασφαλίζει μέγιστη άνεση σε όλους τους τύπους κίνησης. Με αδιάβροχες τσέπες, μικρές και μεγάλες πλαϊνές τσέπες και τακτικές επιγονατίδες, θα έχετε χώρο για όλα όσα χρειάζεστε.

ΑΝΕΤΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ

Το φυσικό βαμβακερό ύφασμα παρέχει διαπνοή και απομάκρυνση της υγρασίας, καθιστώντας αυτό το παντελόνι ιδανικό για υπαίθριες δραστηριότητες και καθημερινή χρήση σε όλες τις εποχές. Είναι επίσης ανθεκτικά στον αέρα.

ΑΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Υλικό: βαμβάκι, πολυεστέρας

Χρώμα: πράσινο

Μέγεθος: M/L/XL/XXL
Ποσότητα:
 1 τεμάχιο

Ο αγοραστής δικαιούται έκπτωση στην πρώτη αγορά. Με την αγορά αυτή, εκτός από το προϊόν, αντικείμενο αγοράς είναι και μια δωροεπιταγή, η τιμή αγοράς της οποίας ισούται με το ποσό της έκπτωσης που λαμβάνει ο αγοραστής στο προϊόν.