-33%

Μαγική σκούπα πολλαπλών χρήσεων δωροεπιταγή

Η εξαιρετικά μακριά λαβή σάς επιτρέπει να προσεγγίζετε με ασφάλεια ψηλά παράθυρα ή δυσπρόσιτες περιοχές χωρίς να χρησιμοποιείτε σκάλα. Μπορείτε να προσαρμόσετε το μήκος από 58 cm σε 90 cm!

Εξοικονομήστε: 10,00 (33%)

19,99

Ποσότητα:
Δημοφιλής
1x 19,992x 16,903x 14,90
Κωδικός προϊόντος: Metla Κατηγορίες: ,

ΕΥΚΟΛΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ!

Αν τα παιδιά σας ή οι τετράποδοι φίλοι σας ρίχνουν νερό ή άλλο υγρό στο πάτωμα, είναι εξαιρετικά δύσκολο να τα στεγνώσετε όλα με τη μία με συνηθισμένες σκούπες. Αυτή η ευέλικτη μαλακή σκούπα έχει πολύ ισχυρή ικανότητα στεγνώματος! Όχι μόνο αφαιρεί τα υγρά, αλλά είναι επίσης εξαιρετικό για τον καθαρισμό μαλλιών και σπασμένων γυαλιών!

ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ

Η μαγική σκούπα πολλαπλών χρήσεων, κατάλληλη για σαλόνια, κουζίνες, πισίνες, γκαράζ ή μπάνια, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως καθαριστής τζαμιών σε συνδυασμό με καθαριστικό τζαμιών.

ΠΛΗΡΩΣ ΕΥΕΛΙΚΤΟ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΣΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ

Η εξαιρετικά μακριά λαβή σάς επιτρέπει να προσεγγίζετε ψηλά παράθυρα ή δυσπρόσιτες περιοχές χωρίς σκάλα. Μπορείτε να προσαρμόσετε το μήκος από 58 cm σε 90 cm! Όταν ολοκληρωθεί ο καθαρισμός, μπορείτε να το αποθηκεύσετε στον τοίχο με ένα εύχρηστο γάντζο.

ΕΥΚΟΛΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ

Το υλικό PP υψηλής πυκνότητας δεν φοβάται τα υγρά και επιτρέπει τον εύκολο καθαρισμό! Η λαστιχένια σκούπα είναι κατάλληλη για την αφαίρεση τρίχας κατοικίδιων ζώων. Η εξαιρετικά μακριά λαβή σάς επιτρέπει επίσης να προσεγγίζετε με ασφάλεια ψηλά παράθυρα και άλλες δυσπρόσιτες περιοχές χωρίς τη χρήση σκάλας. Η σκούπα είναι κατάλληλη για σαλόνι, κουζίνα, πισίνα, γκαράζ, μπάνιο, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως καθαριστικό τζαμιών.

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Χρώμα: Γκρι
Υλικό: πλαστικό ABS
Μήκος: Ρυθμιζόμενο (58-90 cm)

Ο αγοραστής δικαιούται έκπτωση στην πρώτη αγορά. Με την αγορά αυτή, εκτός από το προϊόν, αντικείμενο αγοράς είναι και μια δωροεπιταγή, η τιμή αγοράς της οποίας ισούται με το ποσό της έκπτωσης που λαμβάνει ο αγοραστής στο προϊόν.