-29%

Τα πρώτα μου μαθηματικά (78 σελίδες) δωροεπιταγή

Το «My First Math» είναι ένα βιβλίο μαθηματικών για παιδιά άνω των 3 ετών. Χρησιμοποιήστε το για να μάθετε να μετράτε αριθμούς και να προσθέτετε και να αφαιρείτε από το 0 έως το 100 με ενδιαφέρον και διασκεδαστικό τρόπο.

Εξοικονομήστε: 8,00 (28%)

Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

19,99

Ποσότητα:
Δημοφιλής
1x 19,992x 16,903x 14,90
Κωδικός προϊόντος: MathEx Κατηγορίες: , ,

ΒΙΒΛΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ

👨‍👩‍👧‍👦 Αριθμοί από 1 έως 100
🎲 Πρόσθεση και αφαίρεση
🌈 Πρώιμη μάθηση
👨‍👩‍👧‍👦 Πάρτε το μαζί σας εν κινήσει
🎲 78 σελίδες διαφορετικών εργασιών
🌈 Διαστάσεις: 26cm x 18,4cm
👨‍👩‍👧‍👦 Απαλά και ποιοτικά καλύμματα
🎲 Κατάλληλο για παιδιά άνω των 3 ετών
🌈 Ιδανική επιλογή για δώρο

 

Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Το τετράδιο εργασιών  “Τα πρώτα μου μαθηματικά” αφορά την πρόσθεση και αφαίρεση αριθμών από το 0 έως το 100. Είναι κατάλληλο για όλα τα παιδιά προσχολικής και πρώτης τάξης που θα συναντήσουν στυλό για πρώτη φορά, καθώς και για ηλικιωμένους που έχουν ήδη συναντήσει αριθμούς. Χρησιμοποιείται για τη διδασκαλία της μέτρησης αριθμών, της πρόσθεσης και της αφαίρεσης με ενδιαφέρον και εκπαιδευτικό τρόπο.

 

ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΜΑΘΗΣΗΣ

Ένα ιδανικό εκπαιδευτικό «παιχνίδι» για τη βελτίωση της αλληλεπίδρασης γονέα-παιδιού και της πνευματικής ανάπτυξης. Το σημειωματάριο περιέχει διασκεδαστικές εργασίες, διάφορους γραφικούς συνδυασμούς, ζωηρά χρώματα και χαριτωμένα σχήματα που βελτιώνουν τη μνήμη και το ενδιαφέρον του παιδιού. Κατά τη διάρκεια των δραστηριοτήτων, τα παιδιά θα σκέφτονται και θα λύνουν εργασίες με μολύβι, χτίζοντας έτσι τις λεπτές κινητικές τους δεξιότητες.

ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΣΤΟ ΤΑΞΙΔΙ

Το βιβλίο εργασίας έχει 78 σελίδες διαφορετικών εργασιών και είναι κατασκευασμένο από μαλακά και υψηλής ποιότητας εξώφυλλα. Είναι κατάλληλο για παιδιά άνω των 3 ετών. Λόγω του μεγέθους του (18.5 x 26 cm), μπορείτε να το πάρετε μαζί σας οπουδήποτε.

ΑΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Υλικό: Ποιοτικό χαρτί με μαλακά εξώφυλλα
Εκμάθηση αριθμών: Από το 0 έως το 100, αφαίρεση και πρόσθεση
Αριθμός σελίδων: 78 σελίδες διαφορετικών εργασιών
Διαστάσεις: 18,5cm x 26cm
Κατάλληλο για παιδιά άνω των 3 ετών
Το σετ περιέχει: 1x τετράδιο εργασίας “Τα πρώτα μου μαθηματικά” (78 σελίδες)

Ο αγοραστής δικαιούται έκπτωση στην πρώτη αγορά. Με την αγορά αυτή, εκτός από το προϊόν, αντικείμενο αγοράς είναι και μια δωροεπιταγή, η τιμή αγοράς της οποίας ισούται με το ποσό της έκπτωσης που λαμβάνει ο αγοραστής στο προϊόν.