-33%

Αυτοκόλλητα δαπέδου MarbleMagic® (5 τεμάχια) + δωροεπιταγή

Τα αυτοκόλλητα δαπέδου MarbleMagic® είναι ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος να ανανεώσετε τη διακόσμησή σας. Είναι κατασκευασμένα από ένα παχύ, ανάγλυφο υλικό που τα καθιστά αδιάβροχα και ανθεκτικά στις γρατσουνιές. Μπορούν να τοποθετηθούν σε οποιαδήποτε λεία, καθαρή επιφάνεια χωρίς να χρειάζονται ειδικά εργαλεία ή κόλλες.

Εκκαθάριση

19,99

Ποσότητα:
Δημοφιλής
1x 19,992x 16,903x 14,90
Κωδικός προϊόντος: MarmTalne Κατηγορίες: , , , , ,

ΕΥΚΟΛΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Τα αυτοκόλλητα δαπέδου MarbleMagic® είναι σχεδιασμένα για γρήγορη και εύκολη τοποθέτηση. Είναι αυτοκόλλητα και μπορούν να τοποθετηθούν σε οποιαδήποτε λεία, καθαρή επιφάνεια χωρίς την ανάγκη κόλλας ή ειδικών εργαλείων.

ΑΝΘΕΚΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ

Τα αυτοκόλλητα είναι κατασκευασμένα από χοντρό, ανάγλυφο και ανθεκτικό υλικό, που τα καθιστά ανθεκτικά σε γρατσουνιές, υψηλές θερμοκρασίες, λάδια και νερό. Καθαρίζονται και συντηρούνται εύκολα, καθιστώντας τα τέλεια για κάθε δωμάτιο του σπιτιού.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ

Τα αυτοκόλλητα δαπέδου MarbleMagic® διατίθενται σε δύο διαφορετικά χρώματα για να ταιριάζουν με κάθε διακόσμηση. Χρησιμοποιήστε τα σε λείες, επίπεδες επιφάνειες όπως έπιπλα, πάγκους, δάπεδα ή τοίχους. Θα δώσουν στο σπίτι σας μια μοναδική και μοντέρνα εμφάνιση.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΛΥΣΗ

Τα αυτοκόλλητα δαπέδου είναι μια οικονομική λύση για την ανακαίνιση του σπιτιού σας. Αποτελούν μια εξαιρετική εναλλακτική σε ακριβά πλακάκια ή άλλα υλικά δαπέδου. Μπορείτε να κόψετε μόνοι σας τα κομμάτια για να ταιριάζουν στον χώρο σας.

ΑΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Υλικό: PVC
Μοτίβο: μάρμαρο
Χρώμα: μαύρο / λευκό
Διαστάσεις: 30 x 30 cm
Ποσότητα: 5 τεμάχια

Ο αγοραστής δικαιούται έκπτωση στην πρώτη αγορά. Με την αγορά αυτή, εκτός από το προϊόν, αντικείμενο αγοράς είναι και μια δωροεπιταγή, η τιμή αγοράς της οποίας ισούται με το ποσό της έκπτωσης που λαμβάνει ο αγοραστής στο προϊόν.