-26%

Εξαιρετικά ισχυρός μαγνήτης με γάντζο δωροεπιταγή

Ένας μαγνήτης πολλαπλών χρήσεων είναι η καλύτερη λύση για την ανύψωση μεταλλικών αντικειμένων από βαθιά νερά. Το εξαιρετικά ισχυρό κράτημα μετάλλων σας επιτρέπει πολλές λύσεις!

Εξοικονομήστε: 7,91 (26%)

Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

21,99

Ποσότητα:
Δημοφιλής
1x 21,992x 18,903x 16,90
Κωδικός προϊόντος: Magnet Κατηγορία:

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟΝ ΘΗΣΑΥΡΟ

Ένας μαγνήτης με γάντζο είναι ο ευκολότερος τρόπος για να σηκώσετε μεταλλικά αντικείμενα από το νερό. Όσο μεγαλύτερο είναι το σχοινί, τόσο πιο βαθιά μπορείτε να αναζητήσετε τον θησαυρό! Το ψάρεμα, ωστόσο, δεν είναι η μόνη λύση που προσφέρει ο μαγνήτης.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΠΙΔΟΣΗ

Ο μαγνήτης είναι εξαιρετικά ισχυρός και σας επιτρέπει να σηκώνετε πραγματικά βαριά αντικείμενα. Η δυνατότητα ανύψωσης του μαγνήτη είναι έως και 15 κιλά, κάτι που είναι σχεδόν απίστευτο!

ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ

Στην κορυφή του μαγνήτη υπάρχει ένα άγκιστρο στο οποίο μπορεί εύκολα να συνδεθεί ένα σχοινί και με έναν μαγνήτη αυτό μπορεί να συνδεθεί με οποιοδήποτε μέταλλο. Γίνετε δημιουργικοί και κρεμάστε λουλούδια από τη στέγη της βεράντας!

ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

Με έναν μαγνήτη μπορείτε να σηκώσετε αντικείμενα που ζυγίζουν έως 15 κιλά και με ένα δαχτυλίδι από ατσάλι δεν θα χρειαστεί να ανησυχείτε για τη σκουριά.

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ύψος: 4 εκ
Πλάτος:
4 εκ
Μαγνήτης:
Νεοδύμιο
Ικανότητα φόρτωσης:
έως 15 κιλά
Υλικό: Ανοξείδωτο ατσάλι

Ο αγοραστής δικαιούται έκπτωση στην πρώτη αγορά. Με την αγορά αυτή, εκτός από το προϊόν, αντικείμενο αγοράς είναι και μια δωροεπιταγή, η τιμή αγοράς της οποίας ισούται με το ποσό της έκπτωσης που λαμβάνει ο αγοραστής στο προϊόν.