-28%

Διακοσμητικά κλαδιά LED δωροεπιταγή

Θέλετε να δώσετε στο διαμέρισμα ή στο σπίτι σας κάτι φρέσκο, διαφορετικό και απαλά λαμπερό; Επιλέξτε διακοσμητικά και κομψά λαμπερά κλαδάκια, με τα οποία μπορείτε να ομορφύνετε κάθε γωνιά του σπιτιού σας.

Εξοικονομήστε: 11,00 (28%)

Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

27,99

Ποσότητα:
Δημοφιλής
1x 27,992x 23,903x 20,90
Κωδικός προϊόντος: LucBra Κατηγορία:

👉 ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΦΩΤΑ

Κάθε κλαδί, που χωρίζεται σε πολλά μέρη, είναι εξοπλισμένο με ζεστά και έντονα φώτα, τα οποία μαζί με τα άλλα κλαδιά δημιουργούν μια ευχάριστη ατμόσφαιρα κατά τη διάρκεια της ημέρας. Όταν νυχτώνει έξω, προσθέτουν μια ιδιαίτερη ρομαντική ενέργεια. Υπάρχουν τρία κλαδιά συνολικά, το καθένα με 20 φώτα.

👉 ΕΥΕΛΙΚΤΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Δεδομένου ότι τα κλαδιά είναι επίσης μερικώς κατασκευασμένα από σύρμα, έχετε την ελευθερία να τα τοποθετήσετε όπου θέλετε. Για παράδειγμα, μπορείτε να τα τυλίξετε γύρω από το κιγκλίδωμα της σκάλας ή στο κουρτινόξυλο. Σίγουρα όμως είναι τα πιο όμορφα σε ένα διακοσμητικό βάζο, τοποθετημένο σε διάφορα σημεία του σπιτιού σας.

Διακοσμήστε το χολ, το σαλόνι, την τραπεζαρία, το ντουλάπι ή το περβάζι σας. Φαίνονται καλύτερα σε συνδυασμό με λουλούδια.

👉 ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΧΡΗΣΗ

Τα διακοσμητικά κλαδάκια είναι μια μόνιμη διακόσμηση που δίνει μια φυσική και ρεαλιστική εμφάνιση. Εφόσον μπορείτε να τα σχεδιάσετε όπως θέλετε, αυτό σας δίνει πολλές επιλογές σχεδιασμού και διάταξης. Παίξτε με τη δημιουργικότητά σας και δημιουργήστε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα που θα σας συντροφεύει μέρα και νύχτα όταν λάμπουν απαλά.

Τα κλαδάκια συνοδεύονται επίσης από καλώδιο φόρτισης μήκους 200 εκατοστών, στο τελείωμα του οποίου υπάρχει υποδοχή USB με ενδιάμεσο διακόπτη για την ενεργοποίηση και απενεργοποίηση της λάμψης.

Τα κλαδιά προσφέρουν ένα ζεστό λευκό φως που φωτίζει σωστά το δωμάτιο και δεν είναι πολύ δυνατό για να τσιμπήσει τα μάτια. Με ύψος 70 cm, μπορείτε εύκολα να το τοποθετήσετε σε ένα ψηλό βάζο, να το βάλετε στο έδαφος δίπλα στα λουλούδια μέσα και πολλά άλλα.

👉 ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ

Ξέρετε κάποιον που του αρέσει να δημιουργεί με διαφορετικά υλικά και έχει λίγη δημιουργική ψυχή; Τότε μη διστάσετε και δώστε της αυτά τα όμορφα κλαδάκια, με τα οποία μπορεί να διακοσμήσει το σπίτι της ή να τα τοποθετήσει δημιουργικά μέσα ή πάνω σε μια καλλιτεχνική εικόνα.

Ο αγοραστής δικαιούται έκπτωση στην πρώτη αγορά. Με την αγορά αυτή, εκτός από το προϊόν, αντικείμενο αγοράς είναι και μια δωροεπιταγή, η τιμή αγοράς της οποίας ισούται με το ποσό της έκπτωσης που λαμβάνει ο αγοραστής στο προϊόν.