-39%

Κολάν AntiCelu δωροεπιταγή

Τα πόδια και ο γλουτός σας θα φαίνονται πάντα τέλεια! Υπέροχο κολάν που θα ερωτευτείτε αμέσως. Μοντέλο κολάν 7/8 (κοντό μοντέλο).

19,99

Ποσότητα:
Δημοφιλής
1x 19,992x 16,903x 14,90
Κωδικός προϊόντος: LEGA Κατηγορίες: ,

ΠΑΝΤΑ ΕΛΚΥΣΤΙΚΗ

Το ύφασμα από άνθρακα που συσφίγγει το δέρμα έχει σχεδιαστεί για να εξαλείφει την κυτταρίτιδα στα πόδια, να τονώνει το δέρμα και να αναμορφώνει το σώμα ανασηκώνοντας τους γλουτούς και ελέγχοντας την κοιλιά. Αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος και μειώνει την επέκταση της κυτταρίτιδας.

ΑΝΕΤΟ

Το κολάν είναι από ύφασμα που αναπνέει, εξαιρετικά ελαστικό και επομένως άνετο στη χρήση. Σηκώνει τους γλουτούς και κρύβει την κοιλιά και ενεργεί κατά της κυτταρίτιδας. Είναι κατασκευασμένο από άνετο υλικό που αναπνέει, έτσι ώστε όταν το φοράτε να είναι άνετο.

Δεν είναι μόνο αποτελεσματικό αλλά και μοντέρνο για να δείχνετε πάντα όμορφη. Μπορείτε να το φοράτε κάθε μέρα, οπουδήποτε και οποτεδήποτε, όχι μόνο κατά τη διάρκεια της προπόνησης, καθώς ταιριάζει απόλυτα με τα αθλητικά ρούχα και με αυτά που φοράμε στον ελεύθερο χρόνο μας.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΜΟΔΑ

Αυτό το κολάν έχει μια επιπλέον λειτουργία κατά της κυτταρίτιδας που το κάνει ξεχωριστό. Λάμψτε σε μια στιγμή, ο δρόμος για την τελειότητα είναι στα χέρια σας.

ΔΡΑΣΤΕ!

Τώρα δεν έχετε άλλες δικαιολογίες για να μην αναλάβετε δράση. Φροντίστε την υγεία σας και νιώστε καλά στο δέρμα σας ταυτόχρονα. Το σώμα σας θα είναι σίγουρα ευγνώμων.

ΥΛΙΚΟ

92% πολυέστερας, 8% σπάντεξ

Ο αγοραστής δικαιούται έκπτωση στην πρώτη αγορά. Με την αγορά αυτή, εκτός από το προϊόν, αντικείμενο αγοράς είναι και μια δωροεπιταγή, η τιμή αγοράς της οποίας ισούται με το ποσό της έκπτωσης που λαμβάνει ο αγοραστής στο προϊόν.