-33%

Ηλιακό διακοσμητικό φωτιστικό LEDPALM® – 7 χρωμάτων δωροεπιταγή

Μαγικό φως και παραμυθένια εικόνα για μαγική διακόσμηση της αυλής, του κήπου ή της βεράντας σας. Το ηλιακό φως, που αλλάζει 7 χρώματα, είναι μια απαραίτητη προσθήκη στον περιβάλλοντα χώρο του σπιτιού σας.

Εξοικονομήστε: 5,00 (33%)

Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

9,99

Ποσότητα:
Δημοφιλής
1x 9,992x 8,903x 7,90
Κωδικός προϊόντος: LedPalm Κατηγορίες: , , ,

ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

Με μια λειτουργία RGB που σας επιτρέπει να αλλάξετε 7 χρώματα, αυτά τα ηλιακά φώτα είναι κάτι μοναδικό. Με τη βοήθειά τους, η αυλή, ο κήπος ή η βεράντα σας θα λάμψουν και θα αλλάξουν την εικόνα του σπιτιού σας. Η εντυπωσιακή εμφάνισή τους τη νύχτα θα μαγέψει όλους όσους κοιτάζουν αυτά τα φώτα.

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΗΛΙΑΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Χρησιμοποιώντας αυτά τα ηλιακά φώτα, θα κάνετε επίσης μια καλή πράξη για τη φύση. Δηλαδή, θα χρησιμοποιήσετε την ενέργεια του ήλιου κατά τη διάρκεια της ημέρας, η οποία θα φορτίσει τα φώτα έτσι ώστε να δίνουν ένα αρκετά δυνατό φως τη νύχτα. Χωρίς επιπλέον κόστος για ηλεκτρική ενέργεια ή άλλες πηγές ενέργειας!

ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΒΡΟΧΑ

Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε αν βρέχει (ή χιονίσει), καθώς είναι κατασκευασμένα από υλικό που είναι αδιάβροχο. Με αυτόν τον τρόπο, δεν θα χρειαστεί να σκεφτείτε να τα αποθηκεύσετε κάτω από την οροφή σε κακές καιρικές συνθήκες. Ακόμα και σε βροχή ή χιόνι, θα μπορείτε να απολαύσετε το μαγικό φως που θα εκπέμπουν.

ΑΠΛΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Θα λάβετε όλα όσα χρειάζεστε σε ένα πακέτο. Δεν απαιτούνται πρόσθετα εργαλεία για την εγκατάσταση. Είναι σημαντικό να τα τοποθετήσετε σε μέρος όπου θα λαμβάνουν αρκετό ηλιακό φως κατά τη διάρκεια της ημέρας. Τοποθετήστε τα στην επιθυμητή θέση, ενεργοποιήστε το κουμπί λειτουργίας και θα αρχίσουν να φορτίζονται. Στη συνέχεια θα αρχίσουν να λειτουργούν αυτόματα και θα αλλάζουν χρώματα το βράδυ και θα απενεργοποιούνται αυτόματα κατά τη διάρκεια της ημέρας. Κατά μέσο όρο, χρειάζονται έως και 6 ώρες ηλιακού φωτός για να φορτίσουν, στη συνέχεια ανάβουν για 8 έως 12 ώρες τη νύχτα. Έχουν λοιπόν άριστη αναλογική αξιοποίηση της λαμβανόμενης ενέργειας και λειτουργίας!

ΟΜΟΡΦΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ

Τα φώτα έχουν μια μοναδική εμφάνιση που μοιάζει με το σχήμα ενός φοίνικα, που τους δίνει ακόμα μεγαλύτερη γοητεία. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε ως διακόσμηση όλες τις εποχές.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ποσότητα: 1 τεμάχιο

Χρώμα: Πολύχρωμο (αλλάζει αυτόματα 7 διαφορετικά χρώματα)

Τάση: 1.2V

Εξωτερικό υλικό: ABS πλαστικό

Μέγεθος: 65 x 35 cm

Ο αγοραστής δικαιούται έκπτωση στην πρώτη αγορά. Με την αγορά αυτή, εκτός από το προϊόν, αντικείμενο αγοράς είναι και μια δωροεπιταγή, η τιμή αγοράς της οποίας ισούται με το ποσό της έκπτωσης που λαμβάνει ο αγοραστής στο προϊόν.