-43%

Διακόσμηση που αποτελείται από φύλλα και ηλιακά φώτα (5 μέτρα) δωροεπιταγή

Διακοσμήστε έναν φράχτη, μπαλκόνι, κήπο ή δημιουργείστε ένα εορταστικό γεγονός με υπέροχη διακόσμηση σε συνδυασμό από αποξηραμένα φύλλα και ηλιακά φώτα. Ξυπνά μια παραμυθένια ατμόσφαιρα και ενθουσιάζει τους καλεσμένους.

Εξοικονομήστε: 17,00 (42%)

Σε απόθεμα (επιπλέον μπορεί να ζητηθεί κατόπιν παραγγελίας)

22,99

Ποσότητα:
Δημοφιλής
1x 22,992x 19,903x 17,90
Κωδικός προϊόντος: LedList Κατηγορίες: , ,

ΓΟΗΤΕΥΤΙΚΟ ΘΕΑΜΑ

Κατάλληλο για γενέθλια, γάμους, διακόσμηση κήπων, φράχτες, μπαλκόνια, βαρετούς τοίχους και άλλες γωνιές που θέλετε να δώσετε μια παραμυθένια εικόνα. Η δημιουργία τεχνητών φύλλων (5 μέτρα) και μίνι ηλιακών φώτων LED είναι ο τέλειος συνδυασμός. Συναρπάζει όλους όσους το βλέπουν.

ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ

Ολόκληρη η διακόσμηση έχει μήκος 5 μέτρα και διαθέτει 50 φώτα LED που φορτίζουν στο φως του ήλιου. Επομένως, ενεργοποιούνται αυτόματα στο σκοτάδι και μετά απενεργοποιούνται αυτόματα όταν εμφανίζεται το φως.

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ

Απελευθερώστε την φαντασία σας και φτιάξτε μια διακόσμηση που θα εντυπωσιάσει τους πάντες. Διακοσμήστε το δωμάτιό σας, τοποθετήστε διακοσμητικά στο τραπέζι σας, βιβλία ή φτιάξτε το κέφι σε ένα γαμήλιο πάρτι ή κάποιο άλλο χαρούμενο γεγονός. Υπάρχουν πολλές δυνατότητες. Προσαρμόστε το σχήμα και τοποθετήστε το σε ένα δωμάτιο που παρέχει αρκετό ηλιακό φως. Με αυτόν τον τρόπο, η βραδινή διακόσμηση θα μπορεί να εκπέμπει βέλτιστα ένα υπέροχο φως.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Μέγεθος σετ: 5 μέτρα τεχνητά φύλλα & 50 φώτα LED

Χρώμα φύλλου: πράσινο

Χρώμα φωτισμού: λευκό θερμό

Φόρτιση: 6-8 ώρες

Χρόνος λειτουργίας: 8-10 ώρες

Συνολική διάρκεια ζωής φώτων LED: έως 20.000 ώρες

Σημείωση: Σε περίπτωση βροχής, τακτοποιήστε το προϊόν σε ξηρό μέρος προληπτικά.

Ο αγοραστής δικαιούται έκπτωση στην πρώτη αγορά. Με την αγορά αυτή, εκτός από το προϊόν, αντικείμενο αγοράς είναι και μια δωροεπιταγή, η τιμή αγοράς της οποίας ισούται με το ποσό της έκπτωσης που λαμβάνει ο αγοραστής στο προϊόν.