-31%

Μαγνητική σίτα (80 cm x 210 cm) – MagNes δωροεπιταγή

Μια μαγνητική σίτα θα παρέχει στην οικογένειά σας πλήρη προστασία από τα έντομα. Μην αφήνετε το παιδί σας να ενοχλείται κατά τη διάρκεια της μάθησης, των δραστηριοτήτων και του ύπνου.

 

Εξαντλημένο

Κωδικός προϊόντος: KomNet Κατηγορίες: , ,

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΟΥΝΟΥΠΙΩΝ

Η μαγνητική σίτα εμποδίζει αποτελεσματικά τα έντομα να εισέλθουν στο σπίτι χωρίς να περιορίζει την κίνησή σας. Χάρη στους ραμμένους μαγνήτες κλείνει αυτόματα και πολύ εύκολα! Ο καθαρός αέρας θα μπαίνει συνεχώς στο δωμάτιο και την σίτα θα φροντίζει ώστε τα ευχάριστα καλοκαιρινά βράδια να μην χαλάσουν από τα  κουνούπια!

ΕΥΚΟΛΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΠΟΡΤΑΣ

Μπορείτε να το τοποθετήσετε οπουδήποτε – ταιριάζει σε όλους τους τύπους πορτών – PVC, ξύλινο, μεταλλικό. Κάνει το σπίτι σας να φαίνεται κομψό και τακτοποιημένο. Δεν καταστρέφει την επιφάνεια της πόρτας. Βολικό, εύκολο και γρήγορο στην εγκατάσταση. Δεν χρειάζονται εργαλεία – όλα όσα χρειάζεστε περιλαμβάνονται στη συσκευασία!

ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Το πολυεστερικό διχτυωτό ύφασμα είναι αρκετά ανθεκτικό για να αντέχει σε χιλιάδες χρήσεις και είναι επίσης αρκετά ελαφρύ ώστε τα παιδιά, οι σκύλοι και οι γάτες να μπορούν να περάσουν ελεύθερα μέσα από αυτό. Το ποιοτικό υλικό από το οποίο είναι κατασκευασμένη η σίτα θα σας παρέχει πλήρη προστασία, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε έναν ήρεμο ύπνο χωρίς φόβο για ασθένειες που μεταδίδονται από τα κουνούπια.

ΑΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Χρώμα: Μαύρο
Υλικό: Πολυεστερικό διχτυωτό ύφασμα, μαγνήτης
Διαστάσεις: 80cm x 210cm
Κατάλληλο για όλους τους τύπους πορτών: PVC, ξύλινες, μεταλλικές

Ο αγοραστής δικαιούται έκπτωση στην πρώτη αγορά. Με την αγορά αυτή, εκτός από το προϊόν, αντικείμενο αγοράς είναι και μια δωροεπιταγή, η τιμή αγοράς της οποίας ισούται με το ποσό της έκπτωσης που λαμβάνει ο αγοραστής στο προϊόν.