-24%

Παντελόνι εργασίας VINTAGE™ δωροεπιταγή

Σας παρουσιάζουμε το νέο fashion hit παντελόνι cargo VINTAGE. Θα σας εντυπωσιάσουν με την ποιότητα, την άνεση και τη λειτουργικότητά τους.

34,99

Ποσότητα:
Δημοφιλής
1x 34,992x 29,903x 26,90
Κωδικός προϊόντος: HlacCas Κατηγορίες: , , , , , , , , ,

ΝΕΑ ΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΜΟΔΑ

Είναι μοντέρνα ποιοτικά παντελόνια με ελκυστική εμφάνιση. Το ελαστικό ύφασμα επιτρέπει την ελεύθερη κίνηση και την άνεση στην εργασία, ενώ υπάρχουν επίσης ραμμένα κορδόνια περίσφιξης για πιο τέλεια εφαρμογή. Το παντελόνι έχει πολλές τσέπες σχεδιασμένες για να αποθηκεύετε το τηλέφωνο, τα κλειδιά, τα εργαλεία…

ΑΝΕΤΟ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ

Θα σας εντυπωσιάσουν με την εμφάνιση και την ποιότητά τους. Πρόκειται για πολύ άνετα και λειτουργικά παντελόνια cargo. Οι λειτουργικές πλαϊνές τσέπες και τα ξεπλυμένα τους χρώματα προσφέρουν μια ελκυστική εμφάνιση.

ΓΙΑ ΒΟΛΤΑ Ή ΔΟΥΛΕΙΑ

Λόγω της λειτουργικότητας και της άνεσης τους, είναι κατάλληλα για εργασία ή βόλτα.

8 ΤΣΕΠΕΣ

Δύο κλασικές τσέπες μπροστά, τέσσερις στο πλάι και δύο στο πίσω μέρος. Οι πλαϊνές και οι πίσω τσέπες καλύπτονται με πτερύγια και κλείνουν με κουμπιά – έτσι είναι ιδανικά για την αποθήκευση χρημάτων, εργαλείων, κλειδιών ή άλλων προσωπικών αντικειμένων.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Χρώμα: Μαύρο & Μπεζ
Μέγεθος: S – XL
Υλικό: πολυεστέρας
Παντελόνι Cargo
Vintage εμφάνιση
Πλαϊνές τσέπες

Ιμάντας ρύθμισης ζώνης για μέγιστη άνεση

Ο αγοραστής δικαιούται έκπτωση στην πρώτη αγορά. Με την αγορά αυτή, εκτός από το προϊόν, αντικείμενο αγοράς είναι και μια δωροεπιταγή, η τιμή αγοράς της οποίας ισούται με το ποσό της έκπτωσης που λαμβάνει ο αγοραστής στο προϊόν.